Om Øjenklinikken på Strøget

Vi tilbyder en række undersøgelser og behandlinger hos Øjenklinikken på Strøget. Du skal ikke have en henvisning fra din praktiserende læge til undersøgelser og behandlinger. Alle undersøgelser og behandlinger under det gule Sundhedskort er gratis. Øjenklinikken på Strøget tager sig af alle medicinske problemstillinger, men vi opererer ikke. Ring for yderligere info på tlf. 33 13 77 00

Øjenklinikken på Strøgets valgte links

Øjenklinikken på Strøget, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnØjenklinikken V/ Erik B. Rose
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-01-2002
CVR-nr:26960983
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Erik Bjørn RoseFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Øjenklinikken på Strøget

Dan Tschernia

mere end et år siden

Han er en kompetent, sympatisk og erfaren læge, der med et glimt i øjet (sit eget) diagnosticerer hurtigt og sikkert. Fik den bedste oplevelse af ham.

Frank Jørgensen

mere end et år siden

Efter at have pådraget mig et øjenproblem under et ophold i Asien fandt jeg ud af at det berygtede danske serviceniveau også findes hos øjenlæger. Efter fremragende behandling hos flere forskellige læger i Asien oplevede jeg, hvordan Bjørn Rose satte et helt nyt bund niveau for, hvor arrogant man kan opfører sig. Hans svar på mine - åbenbart vanskelige spørgsmål - var "det ved jeg ikke hvad synes du selv". Han har en fuldstændig ligegyldig attitude og man sidder med fornemmelse af, at han er ligeglad med ens akutte øjenproblem og alene skal have kørt en kunde gennem kasseapparatet. Det mest positive man kan sige om Bjørn Rose er, at man kan let kan få tid hos ham. Men mon ikke der er grund til det? Jeg vil på det kraftigste fraråde at anvende denne mand, hvis du har øjenproblemer og et ønske om at blive taget bare en lille smule seriøst...

Steen R. G. Baaring

mere end et år siden

Bjørn Rose er kompenent og "går lige til makronerne". Spilder ikke tiden med unyttig kævl.Jeg har absolut tillid til Dr. Rose og hvis man ønsker en dygtig øjenlæge forgår det på Østergade 18, tel.33137700.

John Erik Larsen

mere end et år siden

Hurtig tidsbestilling og professional (endda humoristisk) konsultation

Anomyn

mere end et år siden

Ja, han er en smule arrogant, men hvor finder man ellers en øjenlæge der kan vurdere og undersøge en hurtigere end ham, jeg ringede den ene dag, og fik tid dagen efter, og jeg blev undersøgt, tog ca. 10min. og stillede 3-4 spørgsmål og jeg fik resultatet med det samme, nærsynhed, og en henvisning på en øjnoperation pga. meget mørke render, og sagde at dette kan kun fjernes ved en kostmetisk-operation. Må være ærlig at sige at jeg fandt ham yderst dygtig, og hurtig samt effektiv, han fik ting klaret på godt 3 uger for mit vedkommenede, og hvem har 3 og 6 mdr. på at vente på at det offentlige får taget sig sammen, og får en undersøgt og dertil kommer selve behandlingen som også kan tage nogle mdr.

Erik Bjørn Rose er super kompetent, og ekstrem hurtig, og han har da også humor, en læges humor, men læger skal ikke være humoristiske, men tage ens problem alvorligt og give klar besked.

Süleyman

mere end et år siden

Jeg var forbi lægen med min søn på 1½år, som skulle tjekkes i øjnene. Det eneste han gjorde var at lyse min søn lidt i øjnene og fortælle os at vi skulle komme igen ugen efter når vi havde givet min søn nogle dropper i øjnene. Det kunne de ligesom godt ha fortalt på forhånd. En anden ting er, at han virker ikke som en læge, i hvert fald ikke en god læge. Find en anden læge i stedet.

Bettina

mere end et år siden

Aldrig har jeg oplevet en så arrogant og overfladisk læge. Efter højst 5 min var jeg ude af Bjørn Roses konsultation med beskeden om, at jeg intet fejlede men at jeg da kunne finde en anden læge. Trods øjensmerter i over 2 mdr. viste BR meget lidt interesse og gav udtryk for en tydelig ligegyldighed. Det var til gengæld nemt at få tid.

Anonym bruger

mere end et år siden

Har altid oplevet at få tid meget hurtigt

Kategorier

Alternative nummerformater

3313770033 13 77 003313 770033 137 700