øjenlæge 

gav 235 virksomheder i dette område

Øjenlæge Lars Loumann Knudsen

Åbent

Hans Hartvig Seedorffs Stræde 38000 Aarhus C
logo

Klinikken foretager undersøgelser for alle øjensygdomme. Individuelt tilpassede briller tilbydes.

AME øjenklinik

Åbent

Lindevang 10, st. sal.6400 Sønderborg
logo

Er du kommet til skade med dine øjne, så kontakt os på tlf. 74 42 30 22. Uden for klinikkens åbningstid skal du kontakte vagtlæge/skadetue. Du kan bestille tid på vores hjemmeside. Husk sygesikringskort ved alle besøg. Du kan melde afbud eller skrive en besked via sms på 61 39 30 19 - døgnet rundt. Vi svarer så snart vi kan. Tidsbestilling kan kun ske på 74 42 30 22.

Bruno Battistini

Hovedvejen 158, 1. sal.2600 Glostrup
logo

Øjenlæge Bruno Battistini Hovedvejen 158 1, 2600 Glostrup. Man kan henvende sig direkte til øjenlægen uden henvisning. Somme tider sender egen læge en henvisning for at forklare en problemstilling.

øjenlæger Søgeord

Velkommen til Bruno Battistini. Vil du vide mere om mig, er du velkommen til at ringe på telefon 43 96 97 70 eller send en email: [email protected]

Vis mere

Øjenklinikken på Strøget

Østergade 181100 København K
logo

Vi tilbyder en række undersøgelser og behandlinger hos Øjenklinikken på Strøget. Du skal ikke have en henvisning fra din praktiserende læge til undersøgelser og behandlinger. Alle undersøgelser og behandlinger under det gule Sundhedskort er gratis. Øjenklinikken på Strøget tager sig af alle medicinske problemstillinger, men vi opererer ikke. Ring for yderligere info på tlf. 33 13 77 00

Charlotte Lund-Andersen

Søborg Hovedgade 2012860 Søborg
logo

Øjenklinikken har aftale med den offentlige Sygesikring. Øjenklinikken benytter sig af helt moderne udstyr og har siden 2008 haft Optovue OCT. Klinikken bestræber sig på at give en konsultation så hurtigt som muligt. Klinikken har konsultation efter aftale. Akutte patienter: Har du et akut øjenproblem, kan du udenfor telefontid enten henvende dig direkte i klinikken eller kontakte din læge, der via en særlig akut telefon kan kontakte os. Konsultation efter aftale.

Amagerbro Øjenklinik

Amagerbrogade 62, 3. sal. th2300 København S
logo

Øjenlæge Nis Andersen er speciallæge i øjensygdomme og specialist i nethindens medicinske sygdomme. Amagerbro øjenklinik er en del af det offentlige sundhedssystem og behandler kun patienter med sundhedskort (sygesikringskort). Det er alene øjensygdom og symptomer, der er afgørende for, hvornår patienter i Amagerbro øjenklinik får tid til undersøgelse og behandling.

Svendborg Øjenklinik ved Mette Falleboe

Klosterstræde 25700 Svendborg
logo

Vi lægger stor vægt på den personlige betjening og går aldrig på kompromis med kvalitet, hverken når det gælder vejledning, eller vores produkter. Har du spørgsmål, er du velkommen til at besøge os.

Midtjyske Øjenklinik ApS

Lukket

Vejlevej 17400 Herning
logo

Jeg har været speciallæge i øjensygdomme siden i 1999, efter ansættelser på øjenafdelingerne i Vejle, Odense, Sønderborg og Esbjerg. Efter jeg fik min speciallægeautorisation, videreuddannede jeg mig inden for tårevejskirurgi, øjenplastikkirurgi og skelekirurgi bl.a. med ansættelse ved Rigshospitalets øjenafdeling i 2003-2004 med særligt ansvar inden for disse områder. Den medicinske efteruddannelse har navnligt været inden for diagnostik og behandling af sukkersygeforandringer i øjnene.

Speciallæge i Øjensygdomme v/ Ane Stresino

Åbent

Biografgade 3, 3. sal.8900 Randers C
logo

Hos øjenlæge Ane Stresino foretages vurdering af dit syn. Vi står for regelmæssige eftersyn af dine øjne, diagnose og operative indgreb, når det er påkrævet. Der tages stilling til din personlige situation. Ofte foretages en såkaldt synsfeltundersøgelse, og du får målt dit tryk i begge øjne. Herefter vurderes det videre forløb af øjenlægen. Vi har anskaffet de allernyeste maskiner og andre hjælpemidler til at fremme behandlingen af dine øjne.

Øjencenter Maribo

Åbent

Søndre Boulevard 84, 2. sal.4930 Maribo
logo

Vi er en af landets førende øjenklinikker beliggende i København. Vores speciale er øjensygdomme og øjenkirurgi. Desuden tilbyder vi kosmetisk kirurgi, laserkirurgi samt en række andre kosmetiske non-kirurgiske behandlinger.

Capio

Åbent

Hans Bekkevolds Alle 2B2900 Hellerup
logo

Capio er et alsidigt privathospital med en lang række lægelige specialer repræsenteret. Med fem hospitaler på landsplan er Capio Danmarks næststørste privathospital med landets største center for avanceret billeddiagnostik.Capios læger er alle anerkendte speciallæger med mange års erfaring inden for hvert deres fagområde og tilbyder undersøgelser og behandlinger med avanceret teknologisk udstyr i moderne omgivelser. Capio har i dag afdelinger i Hellerup, Odense, Aarhus, Viborg og Skørping.

Øjenklinik Fredensvej

Åbent

Fredensvej 52750 Ballerup
logo

Læs mere på vores hjemmeside!

Jacobsens Øjenklinik

Østergade 11B5492 Vissenbjerg
logo

Jacobsens Øjenklinik ligger i hjertet af Vissenbjerg i Assens kommune. Klinikken byder på diagnostik og behandling af øjenlidelser. De fleste øjentilstande kan behandles og følges i øjenklinikken. Enkelte tilstande skal dog vurderes og evt. behandles på sygehusets øjenafdeling.

Øjenklinikken Skt. Clemens ApS

Åbent

Skt. Clemens Stræde 98000 Aarhus C
logo

Operationer på Øjenklinikken Skt. Clemens foretages af Michael Kjær Hansen, der er speciallæge i øjensygdomme og øjenkirurgi. Michael Kjær Hansen hører til en af landets mest erfarne øjenkirurger. Øjenklinikken Skt. Clemens tilbyder behandling af grå stær, linseoperation (RLE) for nær- og langsynethed, operation for bygningsfejl, efterstær med Yag laser og operation af både øvre og nedre øjenlåg.

Vibenshus Øjenklinik

Åbent

Lyngbyvej 242100 København Ø
logo

Vibenshus Øjenklinik betjener sig af det nyeste udstyr. Konsultation foregår kun efter aftale. Klinikken har overenskomst med sygesikringen og modtager også sygesikringsgruppe 2 patienter. Du behøver ikke henvisning fra din egen læge for at aftale tid med klinikken, og du kan frit henvende dig uanset bopæl i Danmark. Oplysning om ventetid og ferielukning kan ses på hjemmesiden.

Sydsjællands Øjenklinik

Åbent

Algade 594760 Vordingborg

Øjenklinik med speciale i forskellige former for øjenkirurgi: Grå stær og øjenlågsoperationer.

PKJ_øje

Åbent

Attemosevej 302840 Holte
logo

Øjenlæge Shakil Ahmed

Gildbrovej 53, 2. sal. 1112635 Ishøj

Østerbro Øjenklinik

Østerbrogade 196, 5. sal. th2100 København Ø

Øjenklinikken Nytorv

Nytorv 18800 Viborg

Sparholt 2020 ApS

Store Torvegade 543700 Rønne

Øjenlæge Neel Gerner

Åbent

Østbanegade 172100 København Ø

Øjendoktoren

Albani Torv 55000 Odense C

Øjenlæge Per Riise

Bredland 92850 Nærum

Kennedy Centrets Øjenklinik

Rymarksvej 12900 Hellerup