Om firmaet

Besøg vores hyggelige gårdbutik der er indrettet i den gamle lade. Her kan du fylde kurven med de lækreste friske grøntsager direkte fra marken og drivhuset, oksekød fra vores egne jerseystude og hvad hjertet ellers kunne...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
25 36 15...
Adresse

Nørbæk 15

6950 Ringkøbing

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Besøg vores hyggelige gårdbutik der er indrettet i den gamle lade. Her kan du fylde kurven med de lækreste friske grøntsager direkte fra marken og drivhuset, oksekød fra vores egne jerseystude og hvad hjertet ellers kunne begære af økologiske og biodynamiske produkter.

Vi har et stort udvalg af økologiske oste og mejerivarer, hovedsaglig fra Thise Mejeri, gedeoste og soyaprodukter. Der er også et bredt sortiment af mel og olie fra bl.a. Nyborggaard og mel og brød Aurion, is fra Skarø, Søbogaards lækre safter og marmelader, forskellige udskæringer af kylling fra Frank Boddum, grisekød og pålæg fra Økogårdene i Skjern Enge.

I butikken har vi mere end 1400 økologiske varer.

Ring 25361551 eller send en mail hvis du vil bestille, har spørgsmål, ris eller ros

Vi hjælper gerne med en gavekurv til fødselsdage, jubilæum, personalegave, jul, bryllup eller gaven til værtinden eller mad-entusiasten, hvad enten det skal være med sødt eller det sunde.

Økoladen Økologisk Gårdbutiks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Økoladen Økologisk Gårdbutik

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Økoladen Økologisk Gårdbutik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SØREN PEDERSEN

CVR-nr:

14366792

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

015000 Blandet drift

Startdato:

29-07-1988

Ledelse/Administration
Søren Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

25361551

25 36 15 51

2536 1551

25 361 551