Om firmaet

Vi er et top moderne dyrehospital beliggende i Ølbycenter. Vi er her for at hjælpe dig og dit kæledyr, og kan tilbyde alt fra et bredt udvalgt fra salg af foder til sundhedsundersøgelse, vaccinationer, operationer og behandling...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 25 02...
Adresse

Ølbycenter 12

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et top moderne dyrehospital beliggende i Ølbycenter. Vi er her for at hjælpe dig og dit kæledyr, og kan tilbyde alt fra et bredt udvalgt fra salg af foder til sundhedsundersøgelse, vaccinationer, operationer og behandling af akut syge dyr.Dyrlægeteamet på Ølby Dyrehospital består af et fagligt stærkt hold med nu 4 dyrlæger, Martin, Frederik, Anna og Nina som hver har deres præferenceområder. Ud over vores dyrlæger kan vi byde på et bredt felt af fagligt dygtigt personale.

På Ølby Dyrehospital gør vi meget for, at både du og dit kæledyr får den bedst mulige oplevelse hos os. Vi sætter derfor god tid af til hver enkelt patient, således at du og dit kæledyr for det bedste ud af et besøg.

Ølby Dyrehospitals valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ølby Dyrehospital

Omsætning

6 334 tkr

Afkastningsgrad

4.38 %

Antal ansatte

26

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ølby Dyrehospital findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AniCura Køge Dyrehospital ApS

CVR-nr:

32662986

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

28-12-2009

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70250202

70 25 02 02

7025 0202

70 250 202