Om firmaet

Ørestadens Gulvafslibning tilbyder gulvafslibning på Amager og i hele Københavnsområdet. Hvis dine gulve ser triste, ridsede og misfarvede ud kan en gulvafslibning give dit gulv helt nyt liv.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 99 44...
Adresse

Vibevej 3

2680 Solrød Strand

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Ørestadens Gulvafslibning tilbyder gulvafslibning på Amager og i hele Københavnsområdet. Hvis dine gulve ser triste, ridsede og misfarvede ud kan en gulvafslibning give dit gulv helt nyt liv.

Gode priser på gulvafslibning

Ørestadens gulvservice leverer gulvafslibning til konkurrencedygtige priser. Vi betragter grundighed og omhyggelighed som en naturlig del af god gulvservice. Du skal derfor ikke betale ekstra for god service hos Ørestadens Gulvservice. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling af gulve og læs mere om vores priser.

Den rigtige efterbehandling

Når du har fået slebet eller afhøvlet dine gulve, skal gulvet overfladebehandles. Da træ er en levende organisme, som har fugt i sig, er det nødvendigt at behandle det. Når træet er blevet behandlet undgår du, at træet tørrer ud og slår sprækker eller bliver misfarvet i overfladen. Ørestadens Gulvservice tilbyder et stort udvalg af efterbehandling. Vi behandler både med lak, olie, sæbe og lud.

Ørestadens Gulvservices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ørestadens Gulvservice

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ørestadens Gulvservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Ørestadens Gulvservice

CVR-nr:

36140747

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning

Startdato:

01-12-2014

Ledelse/Administration
Jeannette Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22994484

22 99 44 84

2299 4484

22 994 484