Om firmaet

Har du brug for et erfarent autoværksted? Så har vi hos Østby Auto mere end 60 års erfaring med udførelse af reparationer og serviceeftersyn af alle bilmærker. Din bil er derfor i trygge hænder hos os, da vi gennem årene har...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
47 52 00...
Adresse

Baunehøjvej 6

4050 Skibby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Har du brug for et erfarent autoværksted? Så har vi hos Østby Auto mere end 60 års erfaring med udførelse af reparationer og serviceeftersyn af alle bilmærker. Din bil er derfor i trygge hænder hos os, da vi gennem årene har udført både større og mindre reparationer. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse – nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Serviceeftersyn

Ønsker du vores ekspertise til at udføre det næste serviceeftersyn på din bil? Så kan du altid ringe og bestille en tid på telefon 47 52 00 01. Som en ekstra tryghed for dig, er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd, som giver dig tryghed ved reparation af din bil.

Østby Autos valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Østby Auto

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Østby Auto findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ØSTBY AUTO & TRAKTOR SERVICE V/BILL ØSTERGAARD

CVR-nr:

10092191

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Startdato:

01-02-1986

Ledelse/Administration
Bill Lund Østergaard

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

47520001

47 52 00 01

4752 0001

47 520 001