Om A-Z-Trading

Vi er igen blevet eneforhandler af Isomasters køle- og fryserum,som vi har leveret i mere end 30 år.Vi sælger også stadig Kide og SBS køle- og fryserum.Lad os give dig et oplæg / tilbud tilpasset dine behov.​

Generel beskrivelse

A-Z-Trading har leveret køle- og fryseløsninger igennem 3 årtier. Virksomheden blev grundlagt af Arly Z. Wolf i 1983 og bygger på hans erfaring i køleteknik samt ikke mindst et stort netværk i Danmark og udlandet. De fleste produkter, der markedsføres, er egen import, primært fra europæiske fabrikanter af køle- og fryseudstyr. Mange af A-Z-Tradings udenlandske leverandører har været faste leverandører siden virksomhedens start i 1983.

Virksomheden har til huse i Sønderborg, hvor der rådes over 250 m² administration og 500 m² højager. Endvidere rådes der over et fjernlager for brugt udstyr i Brørup.

A-Z Trading tilbyder markeders mest komplette program i køle- og fryserum til alle formål fra privatbrug, café, hotel, restaurant, storkøkken, dagligvarebutikker, catering, lager og fødevaresektoren til komplette køle- og frysehuse. Stort tilbehørsprogram i køle- og fryserumsdøre, lamelgardiner, alarmanlæg, reolsystemer samt køle- og fryseaggregater. Mere end 20 års erfaring i køle- og fryserum står til din rådighed. Vi udarbejder uforpligtende oplæg og tegninger på dit projekt.

Læs mere på vores hjemmeside.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 1
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 2
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 3
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 4
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 5
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 6
  • A-Z-Trading Køleanlæg, fryseanlæg, Sønderborg - 7

A-Z-Trading, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

A Z TRADING V/ARLY ZENNER WOLF

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-06-1983

CVR-nr:

75842414

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Arly Zenner Wolf

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

4

Søgeord

KølerumGårdkøletankeKøle- og fryserumsdørePacko mælkekøletankeFryserumPolyethylendøreNedkølingssystemerForkølingDK varmegenvindingsanlægGårdmejerierVandkøleaggregaterFryserumsdøreHyfra Sigma vandkøleaggregaterMontageskinnerMælkeautomatKøleudstyrPræisolerede væg- og tagpanelerMælkekøling og udstyrPego alarmanlægKøletankeIndustripanelerIsomasters køle- og fryserumBrugte silotankevandkøleanlægSkydedøre for køl/frysPolyethylen svingdøreKeyfrost plug-in køleanlægKide modular kølerumKøleaggregat for VDK kølecontainerKøletanke købesIsomasters panelerVarmegenvindingsbeholdereKadaverkølereGlasdøreRørkølereForkølerunitAerial affugtereKøle-og fryseaggregaterHyfra og DK vandkøleaggregaterBændelgardinerRustfri stål bordePacko silotankeBlodkøletankeKølerumsdøreMælkekøletankeEuratainerIsbanktankeAZPacko isbankanlægMælkesiloerBrugte mælkekøletankeBrugte Ada silotankeMælkeautomaterEuratainer kølecontainereKølerumsudstyrSilotankeVDK-flextainerFriskmælksalgCAB glasdøreAirco kanalerModulkøle- og fryserumPladekøler mælkKide køle- og fryserumSandwichpanelerKøle- og fryseaggregaterAZ Hjørnekøle- og fryserumKølerumspanelerAda silotankekøle- og fryseanlægVægbeskyttelsesprofilerKøle- og fryserumIsbankanlægVandkølingHurtigløbsporteFIC isbankanlægBlæstkølereBatchpasteurKølerumsinventarIsbankkøletankekøle-frysehusePacko gårdmejerierPortylen svingdøreTankvagterIndustridøreHyfra eChillyGårdslagterierfrostrumJumbo reolsystemerKølecontainereHyfra Sigma-COverrislingskølereLufttæpperKøle- og fryserumsinventarKøleaggregater for euratainer kølecontainerfryseanlægRustfri stålbordeVægmonterede køleanlægBrugte køletankeIsomasters minibox

Alternative nummerformater

7443005574 43 00 557443 005574 430 055