Om firmaet

A. H. Nichro Haardchrom A/S er beliggende i Hvidovre tæt ved København, med umiddelbar forbindelse til motorveje mod nord, syd og vest samt Sverige. Vore specialer indenfor overfladebehandling er hårdkrom, teknisk nikkel og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
36 78 16...
Adresse

Søvangsvej 11

2650 Hvidovre

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

A. H. Nichro Haardchrom A/S er beliggende i Hvidovre tæt ved København, med umiddelbar forbindelse til motorveje mod nord, syd og vest samt Sverige. Vore specialer indenfor overfladebehandling er hårdkrom, teknisk nikkel og kemisk nikkel, som bruges i stor udstrækning til forbedring og reparation af maskindeles egenskaber og kvaliteter m.m. Kontakt os for en snak om Deres problemer og ønsker.

Supplerende oplysninger

a. h. nichro Haardchrom A/S er beliggende i Hvidovre tæt ved København, med umiddelbar forbindelse til motorveje mod nord, syd og vest samt Sverige.

Vore specialer indenfor overfladebehandling er hårdkrom, teknisk nikkel og kemisk nikkel.

Overfladebehandling, hvorfor:

Slid, korrosion og havari af maskindele, med deraf følgende maskinstop, nedbrud og efterfølgende reparation eller udskiftning, koster hvert år industrien mange penge. Ved valg af konstruktionsmaterialer i dag, fokuseres der mere og mere på en helhedsbetragtning, hvor samspil mellem råmateriale og overflade er af afgørende betydning. Den nye filosofi, hvor overfladen er en integreret del af den færdige maskindels funktion, betegnes Surface Engineering. Samspillet mellem valg af grundmateriale og dets udformning, kombineret med valg af den bedst egnede overfladebehandling, er af afgørende betydning.

a. h. nichro Haardchrom A/S ønsker at være Deres samarbejdspartner indenfor Surface Engineering. Vi er i dag leverandør til en bred vifte af førende virksomheder indenfor for Dansk Industri.

A. H. Nichro Haardchrom A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

A. H. Nichro Haardchrom A/S

Omsætning

5 113 tkr

Afkastningsgrad

1.44 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra A. H. Nichro Haardchrom A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AH-NICHRO HAARDCHROM A/S

CVR-nr:

11760902

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

2 000 000

NACE-branche

256100 Overfladebehandling af metal

Startdato:

08-12-1987

Ledelse/Administration
Knud Aage Gerstenberg

Bestyrelsesformand

Kristian Eg Løkkegaard

Bestyrelsesmedlem

Robert Ulmann Bæver

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

36781600

36 78 16 00

3678 1600

36 781 600