Om A. H. Nichro Haardchrom A/S

A. H. Nichro Haardchrom A/S er beliggende i Hvidovre tæt ved København, med umiddelbar forbindelse til motorveje mod nord, syd og vest samt Sverige. Vore specialer indenfor overfladebehandling er hårdkrom, teknisk nikkel og kemisk nikkel, som bruges i stor udstrækning til forbedring og reparation af maskindeles egenskaber og kvaliteter m.m. Kontakt os for en snak om Deres problemer og ønsker.

Supplerende oplysninger

a. h. nichro Haardchrom A/S er beliggende i Hvidovre tæt ved København, med umiddelbar forbindelse til motorveje mod nord, syd og vest samt Sverige.

Vore specialer indenfor overfladebehandling er hårdkrom, teknisk nikkel og kemisk nikkel.

Overfladebehandling, hvorfor:

Slid, korrosion og havari af maskindele, med deraf følgende maskinstop, nedbrud og efterfølgende reparation eller udskiftning, koster hvert år industrien mange penge. Ved valg af konstruktionsmaterialer i dag, fokuseres der mere og mere på en helhedsbetragtning, hvor samspil mellem råmateriale og overflade er af afgørende betydning. Den nye filosofi, hvor overfladen er en integreret del af den færdige maskindels funktion, betegnes Surface Engineering. Samspillet mellem valg af grundmateriale og dets udformning, kombineret med valg af den bedst egnede overfladebehandling, er af afgørende betydning.

a. h. nichro Haardchrom A/S ønsker at være Deres samarbejdspartner indenfor Surface Engineering. Vi er i dag leverandør til en bred vifte af førende virksomheder indenfor for Dansk Industri.

A. H. Nichro Haardchrom A/S' valgte links

Billedgalleri

  • A. H. Nichro Haardchrom A/S Overfladebehandling, Hvidovre - 1

A. H. Nichro Haardchrom A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAH-NICHRO HAARDCHROM A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:08-12-1987
CVR-nr:11760902
Selskabskapital2000000
Omsætning-
NACE-branche256100 Overfladebehandling af metal

Ledelse/Administration

Carsten Ree JørgensenDirektør
Knud Aage GerstenbergBestyrelsesformand
Kristian Eg LøkkegaardBestyrelsesmedlem
Robert Ulmann BæverBestyrelsesmedlem
Knud Aage GerstenbergStifter
Arne GerstenbergStifter

Viser 4 af 6