Om firmaet

Vi er et solidt forankret social- og sundhedsfagligt vikarbureau, der løser alle typer opgaver for social- og sundhedssektoren. Hos Ad-Hoc Service ApS får du en mødestabil og kompetent vikar med de rette faglige...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
77 35 50...
Adresse

Lille Gråbrødrestræde 1

5000 Odense C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et solidt forankret social- og sundhedsfagligt vikarbureau, der løser alle typer opgaver for social- og sundhedssektoren. Hos Ad-Hoc Service ApS får du en mødestabil og kompetent vikar med de rette faglige kvalifikationer, når du har brug for hjælp. Vi uddanner løbende vores vikarer og kan tilbyde et stort og omfattende kursuskatalog indenfor e-læring og efteruddannelse. En dækningsgrad tæt på 100% har resulteret i et årelangt samarbejde med mere end 200 institutioner i landets kommune

Faglighed - Kvalitet - Kontinuitet

Vi driver vores virksomhed med fokus på faglighed, kvalitet og kontinuitet, da det sikrer at vi lykkedes med det arbejde vi udfører hos vores kunder, og de sårbare og udsatte borgere, der har behov for vores hjælp.

For at sikre stabilitet og kvalitet i vores arbejde, har vores dygtige booking-team fokus på at skabe kontinuitet og få udskiftninger i de vikarteams der kommer hos kunderne.

Vi insisterer i rekrutteringsprocessen på at screene alle vores nye medarbejdere, da vi dermed sikrer os at kvaliteten og fagligheden er i top. Inden de blev vikar, har mange af vores vikarer vist deres værdi på gulvet og mange er blevet anbefalet af en ven eller en kollega.

Vores ydelser

Ad-Hoc Service er et social og sundhedsfagligt vikarbureau, der tilbyder kompetente vikarer til døgninstitutioner, botilbud, bostøtte i eget hjem, hjemmeplejen, plejecentre, demensplejen, respiratoriske hjælpere, hospitaler og psykiatrien mm.

Vi udbyder årligt kurser med fysisk fremmøde som fx Forflytning & Speciallejring, Brand & Redning og Førstehjælp.

Derudover udbyder vi i et samarbejde med KvaliCare og KMD Nexus E-lærings kurser som fx medicinadministration, hygiejne, førstehjælp, journalsystemer (Nexus) og undervisning i anvendelse af magt og andre indgreb i selvbestemmelsesretten jvf. Serviceloven.

Læs mere om vores omfattende kursuskatalog indenfor e-læring og efteruddannelse.

​Vores vikarer er pædagoger, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejerske mm. Vi arbejder tværfagligt og har fokus på netværket som det værdiskabende.

Seniorassistance

Vi tilbyder et alternativ til den offentlige hjemmepleje, uafhængig af kommune og visitation, og fuldstændig på dine præmisser. Det er dit hjem, dine regler og dig der bestemmer.

Du vurderer selv om dit behov for hjælp er 2 timer i ny og næ, eller faste timer på uge- eller månedsbasis.

Vores medarbejdere som fx vores senior vikarer er alle mennesker med hjertet på rette sted, der ikke blot ønsker at gå på arbejde, men brænder for at gøre en forskel for den enkelte.

Ad-Hoc Service ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ad-Hoc Service ApS

Omsætning

9 037 tkr

Afkastningsgrad

78.51 %

Antal ansatte

39

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ad-Hoc Service ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Ad-Hoc Service ApS

CVR-nr:

41485027

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

782000 Vikarbureauer

879010 Døgninstitutioner for børn og unge

Startdato:

02-07-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

77355000

77 35 50 00

7735 5000

77 355 000