Om firmaet

Adamsen A/S består af tømrere og tækkemænd. Vi laver hovedentrepriser, deriblandt badeværelser, tilbygninger og hele huse. Desuden varetager vi tækkeopgaver af enhver art og har både kragetræer, kviste og brandsikringer m.m. på...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 50 66...
Adresse

Boestoftevej 26A

4673 Rødvig Stevns

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Adamsen A/S består af tømrere og tækkemænd. Vi laver hovedentrepriser, deriblandt badeværelser, tilbygninger og hele huse. Desuden varetager vi tækkeopgaver af enhver art og har både kragetræer, kviste og brandsikringer m.m. på lager. Vi tilbyder også Facility management med serviceaftaler for at sikre din bygning. Der stilles med et rigtig godt hold af underentreprenører, som vi tilpasser til den enkelte opgave. Virksomheden har 30 års erfaring, og dette er din bedste garanti.

Supplerende oplysninger

Adamsen A/S har eksisteret i over 30 år. Firmaet er oprindeligt startet som en tækkevirksomhed, med alt fra små reparationer til nogle af de største stråtage vi har i Danmark. I de seneste 10 år har Adamsen A/S også lavet alt inden for tømrerarbejde. Firmaet ejes i dag af makkerparret Henrik Nielsen og Niels Freitag, som begge er tømreruddannede og sidstnævnte er også bygningskonstruktør. Ud over fokus på høj kvalitet og veludført arbejde, har firmaet i mange år taget socialt ansvar ved også at have ansatte med sociale og fysiske handicap.

Adamsen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Adamsen A/S

Omsætning

3 070 tkr

Afkastningsgrad

12.95 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Adamsen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ADAMSEN A/S

CVR-nr:

13169942

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

439100 Tagdækningsvirksomhed

Startdato:

12-06-1989

Ledelse/Administration
Birgitte Korsholm Hansen

Bestyrelsesformand

Henrik Curt Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Niels Freitag

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

56506659

56 50 66 59

5650 6659

56 506 659