Om firmaet

Vi er fageksperter indenfor gas og hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Vi håndtere alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 55 50...
Adresse

Høje Taastrup Vej 42

2630 Taastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er fageksperter indenfor gas og hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Vi håndtere alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset dit behov.

Air Liquide Danmark A/S

Air Liquide Danmark A/S er en del af Air Liquide-koncernen. Sammen med vores søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland indgår vi i en fælles nordisk organisation. Det betyder, at vi har ressourcer til at tilbyde vores kunder en meget høj grad af service, også på tværs af landegrænserne. Vi hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset dit behov. Takket være strategisk placerede produktionsenheder, vores effektive transportorganisation og næsten 400 depoter leverer vi hurtigt og sikkert over hele Norden.

Air Liquide Danmark A/S vil gerne være tilgængelig for dig som kunde, når du har brug for os. Derfor kan du købe dine gasflasker online på Albee.dk eller bestille dine lejeflasker på Mygas.dk, når det passer dig!

Air Liquide Danmark A/S har kontor i Taastrup og Horsens, hvor vi med glæde rådgiver dig og finder den rette løsning til dit specifikke behov.

Albee.dk

Albee er vores one-stop webshop til dig, der arbejder med svejse- og skærearbejde, MIG/TIG- og MAG-svejsning eller HVAC-applikationer. Med ALbee kommer du hurtigt, enkelt og sikkert i gang. Vi tilbyder gratis levering, du skal bare købe din gasflaske online, så kan du få den leveret direkte til døren. Det gælder både gasflasker og tilbehør, og vi sender indenfor 2-3 arbejdsdage.

ALbee er Air Liquides sortiment af moderne gasflasker, som er lette at håndtere og forenkler dit arbejde, da der følger indbygget reduktionsventil og lynkobling med hver enkelt flaske. På den måde kan du som kunde spare tid og penge! Vi forhandler argon, argonblanding, oxygen, acetylen og nitrogen på ALbee gasflasker.

Mygas.dk

Mygas er vores kundeportal, hvor du som Air Liquide kunde kan bestille lejeflasker 24/7, alt efter din virksomheds behov. Hvis du ikke allerede har en konto, så er det nemt og hurtigt at oprette én, hvorefter du kan finde den rette gas til dit behov ved hjælp af vores gasguide. Desuden har du mulighed for at holde styr på dine bestillinger, leverancer, tilbud og meddelelser, fakturaer, kontrakter og lagersaldo. Du kan også finde din nærmeste forhandler eller komme hurtigt i kontakt med en af vores eksperter.

Firmaet

Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industrien og sundhedssektoren. Virksomheden er repræsenteret i 80 lande, har 68.000 medarbejdere og servicerer over 3 millioner kunder og patienter. Oxygen, nitrogen og hydrogen har udgjort kernen i virksomhedens aktiviteter siden grundlæggelsen i 1902. Det er Air Liquides ambition at være førende i branchen, levere langsigtet vækst og agere ansvarligt.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Air Liquide Danmark A/S

Omsætning

138 638 tkr

Afkastningsgrad

-0.59 %

Antal ansatte

198

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Air Liquide Danmark A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AIR LIQUIDE DANMARK A/S

CVR-nr:

15036117

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

44 000 000

NACE-branche

201100 Fremstilling af industrigasser

467500 Engroshandel med kemiske produkter

201400 Fremstilling af andre organiske basiskemikalier

464610 Engroshandel med medicinalvarer og sygeplejeartikler

Startdato:

23-11-1962

Ledelse/Administration
Frederic Despreaux

Bestyrelsesformand

Jean-Baptiste Ripart

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

43555050

43 55 50 50

4355 5050

43 555 050