Om firmaet

Vi forstår vores kunders behov - Vi tilbyder rådgivning om alt indenfor arkitekt området m.m. Vi er behjælpelige med projektering, rådgivning og teknisk support til alle vores kunder. Kunden er altid velkommen til at trække på...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 66 08...
Adresse

Søhesten 1C, 1. sal.

2635 Ishøj

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi forstår vores kunders behov - Vi tilbyder rådgivning om alt indenfor arkitekt området m.m. Vi er behjælpelige med projektering, rådgivning og teknisk support til alle vores kunder. Kunden er altid velkommen til at trække på vores store ekspertise indenfor vores branche. Vi rådgiver altid vores kunder til den bedste løsning er fundet og forfølger altid vores mål til et tilfredsstillende resultat er opnået. Først der er vi selv tilfredse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Generel beskrivelse

VISION: Vi tror på en arkitektur, der forener ressourcebevidsthed, æstetik og funktionalitet. Arkitektur der sætter mennesket i centrum og har plads til fremtiden.

TILGANG: Nytænkende løsninger, der gavner både mennesker, organisationer og miljø

Hos ak83 arkitekter har vi en helhedsorienteret tilgang til arkitektur og rådgivning. Vores tegnestuer hviler på visionen om at god, gennemtænkt arkitektur er lig med høj ressourcebevidsthed, stilren æstetik og langtidsholdbar funktionalitet. Dette grundlag har i over 30 år inspireret og formet den måde, vi arbejder på.

Vi udfordrer gerne vanetænkning og rutiner inden for arkitektur og byggeri for at nå det helt rigtige resultat for bygherren, hvor de æstetiske, funktionelle og miljømæssige visioner finder sammen inden for de økonomiske og tidsmæssige rammer.

Et nært samarbejde mellem opdragsgiver og vores rådgivende arkitekter er derfor altafgørende for os. Gennem en tæt dialog fra dag ét, sikrer vi, at et projekt gennemføres til tiden, til aftalt pris og på en måde, der er gennemskuelig for bygherren og imødekommer hans ønsker på alle niveauer.

AK83 Arkitekter A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

AK83 Arkitekter A/S

Omsætning

30 015 tkr

Afkastningsgrad

20.29 %

Antal ansatte

38

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra AK83 Arkitekter A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AK 83 ARKITEKTER A/S

CVR-nr:

10357136

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

680 000

NACE-branche

711100 Arkitektvirksomhed

Startdato:

23-06-1986

Ledelse/Administration
Lars Levin Madsen

Adm. direktør

Morten Degner Dahl

Bestyrelsesmedlem

Jan Amby

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10
Proff logo
Alternative nummerformater

43660800

43 66 08 00

4366 0800

43 660 800