Se på kort
Emdrupvej 62, st. sal. th2400 København Nv
Torbenfeldvej 42665 Vallensbæk Strand

Firmaet ligger i Vallensbæk Strand og tager også imod kunder fra København.

Skræddersyede kvalitetsløsninger i rustfrit stål. Vi laver løsninger i Rustfrit stål til både privat og erhverv. Skal din café, restaurant eller kantine have nyt inventar i topkvalitet, eller ønsker du en flot bordplade i rustfrit stål i hjemmet, så lad JS Rustfri udføre arbejdet.

H E Bluhmes Vej 796700 Esbjerg

Firmaet ligger i Esbjerg og tager også imod kunder fra København.

Know-how og omfattende erfaring er grundlaget for Steeltanks løsninger. Vi påtager os opgaverne i hoved- eller delentrerpricer. Fundering, isolering, overfladebehandling, rørinstallation og el-arbejde kan indgå som en del af leverancen. Lagertankene opsvejses på byggepladsen af vores faste stab af højt kvalificerede tankmontører. Siloanlæg og maskiner leveres færdig fra fabrik.

Kaj Mogensens Vej 43700 Rønne

Firmaet ligger i Rønne og tager også imod kunder fra København.

KH Maskinfabrik kan alt i stål. Vi fremstiller stålkonstruktioner, specialiserede produkter og procestekniske løsninger som underleverandørarbejde. Vi kan alt i stål. Spåntagende, laserskæring og robotsvejsning. Vi arbejder også i plast. Derudover servicerer vi maskiner inden for industrien, trykluftanlæg, autolifte og benzintankinstallationer på Bornholm.

Sankt Gertruds Stræde 10, 1. sal.1129 København K
Saltholmsvej 3A, 5. sal. tv2300 København S
Harrestrupvej 1612740 Skovlunde