Aksel Tang Tømrer / Snedker logo

Aksel Tang Tømrer / Snedker

Om firmaet

Aksel Tang Tømrer/Snedker udfører en bred vifte af tømrer -og totalentrepriser for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, vinduer og døre, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 47 42...
Adresse

Sjællandsgade 16

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Aksel Tang Tømrer/Snedker udfører en bred vifte af tømrer -og totalentrepriser for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, vinduer og døre, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have tagetagen eller boligen bygget om, så kontakt os for et godt tilbud.

Ydelser

Hos Aksel Tang Tømrer og Snedker udfører vi alle opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. Det vil sige, at vi lægger et tag eller skifter vinduer hos hr. og fru. Jensen, lige såvel som vi udfører større arbejde for erhvervslivet og boligforeninger.

Endvidere kan vi også levere byggemæssige totalløsninger, hvor vi står for hele entreprisen med vore egne underentreprenører, lige fra projektering til byggeriet står færdigt. Det er f. eks. renoveringsopgaver, om- og tilbygninger og nybyg m.v.

Vi har eget velrenoveret snedkerværksted, hvor vi reparerer f. eks. vinduer og døre m.v. i det omfang, det er rentabelt.

I virksomheden er kvalitetsarbejde en selvfølge. Det vil sige, at målet er fuld tilfredshed hos kunden og gerne mere til: Kunden er nemlig ikke håndværker; det er vi, og derfor er det vores opgave at leverer et stykke arbejde, som ikke kun ser godt ud når vi forlader byggepladsen, men bliver ved med at se godt ud. Hos Aksel Tang Tømrer og Snedker tilstræber vi kort sagt løsninger, der holder på langsigt. Prisen kan vi snakke om, men ikke kvaliteten - den skal altid være i top! Derfor er det almindelig praksis hos Aksel Tang Tømrer og Snedker, at mester selv møder op på byggepladsen og kontrollerer, at kvaliteten er i top, og eventuelt tilfører arbejdet den allersidste finish.

Kvalitet hvad eller?

Aksel Tang Tømrer og Snedker er medlem af DANSK BYGGERI og BYG GARANTI som er en garantiordning for kunden, at kvaliteten i byggeriet altid vil være i top!

Aksel Tang Tømrer og Snedker - Vi bygger på tillid og godt håndværk!

Generel beskrivelse

Aksel Tang Tømrer og Snedkerforretning blev grundlagt af snedkermesteren Christian Jørgensen i 1919. Christian Jørgensen drev virksomheden frem til 1960, hvor sønnen tog over, inden firmaet i 1995 blev solgt til tømrer- og snedkermesteren Aksel Tang.

Aksel Tang fik sit svendebrev i 1981, og er desuden uddannet byggetekniker, hvilket har ført ham vildt omkring - f. eks. til Australien, hvor Aksel Tang arbejde to år som tømrer og snedker. Men da han i midt 90'erne fik muligheden for at overtage det velrenommerede Asserballeskov Tømrer og Snedkerforretning, var han ikke længe om at slå til. Det gamle firma Asserballeskov Tømrer og Snedkerforretning har siden hen ændret navn til det velkendte Aksel Tang Tømrer og Snedker, og har i dag en halv snes medarbejder, og man sætter en ære i at leve op til stedets gamle traditioner om godt håndværk. I 2010 flyttede vi forretningen til Sjællandsgade 16 i Sønderborg.

Besøg gerne vores hjemmeside

for flere informationer www.akseltang.dk.

Kontakt os på mail akseltang@mail.dk eller kontakt os via. telefon på 74 47 42 62.

Aksel Tang Tømrer / Snedkers valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Aksel Tang Tømrer / Snedker

Omsætning

5 097 tkr

Afkastningsgrad

3.91 %

Antal ansatte

16

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Aksel Tang Tømrer / Snedker findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AKSEL TANG TØMRER/SNEDKER ApS

CVR-nr:

28858507

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

27-06-2005

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74474262

74 47 42 62

7447 4262

74 474 262