Om Aksel Tang Tømrer / Snedker

Aksel Tang Tømrer/Snedker udfører en bred vifte af tømrer -og totalentrepriser for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, vinduer og døre, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have tagetagen eller boligen bygget om, så kontakt os for et godt tilbud.

Ydelser

Hos Aksel Tang Tømrer og Snedker udfører vi alle opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. Det vil sige, at vi lægger et tag eller skifter vinduer hos hr. og fru. Jensen, lige såvel som vi udfører større arbejde for erhvervslivet og boligforeninger.

Endvidere kan vi også levere byggemæssige totalløsninger, hvor vi står for hele entreprisen med vore egne underentreprenører, lige fra projektering til byggeriet står færdigt. Det er f. eks. renoveringsopgaver, om- og tilbygninger og nybyg m.v.

Vi har eget velrenoveret snedkerværksted, hvor vi reparerer f. eks. vinduer og døre m.v. i det omfang, det er rentabelt.

I virksomheden er kvalitetsarbejde en selvfølge. Det vil sige, at målet er fuld tilfredshed hos kunden og gerne mere til: Kunden er nemlig ikke håndværker; det er vi, og derfor er det vores opgave at leverer et stykke arbejde, som ikke kun ser godt ud når vi forlader byggepladsen, men bliver ved med at se godt ud. Hos Aksel Tang Tømrer og Snedker tilstræber vi kort sagt løsninger, der holder på langsigt. Prisen kan vi snakke om, men ikke kvaliteten - den skal altid være i top! Derfor er det almindelig praksis hos Aksel Tang Tømrer og Snedker, at mester selv møder op på byggepladsen og kontrollerer, at kvaliteten er i top, og eventuelt tilfører arbejdet den allersidste finish.

Kvalitet hvad eller?

Aksel Tang Tømrer og Snedker er medlem af DANSK BYGGERI og BYG GARANTI som er en garantiordning for kunden, at kvaliteten i byggeriet altid vil være i top!

Aksel Tang Tømrer og Snedker - Vi bygger på tillid og godt håndværk!

Generel beskrivelse

Aksel Tang Tømrer og Snedkerforretning blev grundlagt af snedkermesteren Christian Jørgensen i 1919. Christian Jørgensen drev virksomheden frem til 1960, hvor sønnen tog over, inden firmaet i 1995 blev solgt til tømrer- og snedkermesteren Aksel Tang.

Aksel Tang fik sit svendebrev i 1981, og er desuden uddannet byggetekniker, hvilket har ført ham vildt omkring - f. eks. til Australien, hvor Aksel Tang arbejde to år som tømrer og snedker. Men da han i midt 90'erne fik muligheden for at overtage det velrenommerede Asserballeskov Tømrer og Snedkerforretning, var han ikke længe om at slå til. Det gamle firma Asserballeskov Tømrer og Snedkerforretning har siden hen ændret navn til det velkendte Aksel Tang Tømrer og Snedker, og har i dag en halv snes medarbejder, og man sætter en ære i at leve op til stedets gamle traditioner om godt håndværk. I 2010 flyttede vi forretningen til Sjællandsgade 16 i Sønderborg.

Besøg gerne vores hjemmeside

for flere informationer www.akseltang.dk.

Kontakt os på mail [email protected] eller kontakt os via. telefon på 74 47 42 62.

Aksel Tang Tømrer / Snedkers valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Aksel Tang Tømrer / Snedker, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AKSEL TANG TØMRER/SNEDKER ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

27-06-2005

CVR-nr:

28858507

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Direktør

Aksel Jørgensen Tang

Stifter

Aksel Jørgensen Tang

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

5 809 tkr

Afkastningsgrad

8,94 %

Antal ansatte

14