Om firmaet

Akuzoma tilbyder Akupunktur, Zoneterapi og Massage som udføres til rimelige priser. Ring eller sms og få en snak om din behandling på 5393-4700

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
53 93 47...
Adresse

Sct Jørgens Park 40, 1. sal. th, 1 sal. sal. th

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Akuzoma tilbyder Akupunktur, Zoneterapi og Massage som udføres til rimelige priser. Ring eller sms og få en snak om din behandling på 5393-4700

Jeg gerne vil hjælpe andre til et bedre liv, uden smerter, uden ubalancer. Jeg gør mit bedste for at give den bedste behandling, jeg tager kurser rundt i verden for at gøre mig bedre hele tiden. Jeg brænder for det jeg laver, og tænker tit på at det er fantastisk at kunne hjælpe andre mennesker.

Min motivationsfactor er når jeg ser at det jeg gør hjælper folk og lyset i deres øjne bliver klarere, det er en helt unik oplevelse både for klienten men også for mig :-)

Mange siger at de ikke helt tror på at AKUPUNKTUR virker, men det handler slet ikke om tro, det handler om at nåle bliver sat på de rigtige steder på kroppen så vil det virke.

Kroppen hænger sammen på kryds og tværs, og faktisk kan en smerte et sted betyde at man har et problem et andet sted.

Behandlingsformen aftales individuelt og laves som en kombinationsbehandling hvor der både kan behandles med Massage, Akupunktur, Zoneterapi, Cupping, Moxa, Øre-akupunktur, Fodmassage alt efter hvad du har behov for.

Jeg arbejder med energi/meridianbanerne for at skabe balance, flow og god energi, derved løsnes spændinger og dårlige følelser som derved får kroppen til at fungere optimalt og lettere regenererer sig selv.

Jeg kombinerer en behandling af ovenstående til:

Sportsskader, skadebehandling, ledfrigørelse og mobilitetsmassage, velvære massage, fertilitet, symptomer ved kemobehandling, søvnbesvær, ubalancer i organer/meridianerbaner.

Akuzoma v/Leo Troniers valgte links

Bedømmelser

c

cafelover<3

Mere end et år siden

Maden, serveringen og den ultra korte vente tid! Kan ikke sætte en finger på noget der kunne være anderledes, alt er...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Akuzoma v/Leo Tronier

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Akuzoma v/Leo Tronier findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Akuzoma v/Leo Tronier

CVR-nr:

19968693

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

02-07-2012

Ledelse/Administration
Leo Tronier

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

53934700

53 93 47 00

5393 4700

53 934 700