Om firmaet

I Alex Andersen Ølund A/S dækker vi Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg, Frankrig, Ungarn, Østrig, Tjekkiet og England med blomster. Men vi kan meget mere end det. Vi har stor erfaring med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 18 81...
Adresse

Logistikvej 25A

5250 Odense Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

I Alex Andersen Ølund A/S dækker vi Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg, Frankrig, Ungarn, Østrig, Tjekkiet og England med blomster. Men vi kan meget mere end det. Vi har stor erfaring med at foretage pakkeaktiviteter for vores kunder, vi transporterer alle mulige former for stykgods, og meget mere.

Profil

Alex Andersen Ølund A/S har siden den beskedne start i 1964 udviklet sig til at være et af Danmarks førende logistikvirksomheder med speciale i transport af blomster, frugt og grønt og andre temperaturfølsomme varer samt stykgods af enhver art.

​Som moderne logidtikvirksomhed påtager vi os en bred vifte af opgaver, som har relation til varedistribution - fra emballagestyring til lønpakning - for en række kunder.

​​Vi råder over en ny og moderne vognpark, udstyret med flådestyringssystemer. Vi disponerer over 29.000m2 terminal.

Hos os er nytænkning og innovation hele tiden i fokus. Vi udvikler os løbende, for fortsat være blandt branchens førende, samt sikre høj kvalitet og rettidig levering.

​Virksomhedens hovedkontor har siden 2009 været placeret i Højme tæt ved E20. Derudover har virksomheden flere strategisk placerede afdelinger i Danmark og Nordeuropa.

I dag beskæftiger Alex Andersen Ølund A/S på koncernniveau ca. 550 ansatte hvoraf ca. 340 af disse er chauffører, der konstant er på farten. Vores egen vognpark tæller ca. 200 lastvognstog, derudover har vi omkring 80 faste vognmandsbiler tilknyttet virksomheden.

​Vi er stolte af at være den største blomstertransportør i Norden, og blandt de førende i Europa.

Alex Andersen Ølund A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Alex Andersen Ølund A/S

Omsætning

286 613 tkr

Afkastningsgrad

4.59 %

Antal ansatte

453

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Alex Andersen Ølund A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ALEX ANDERSEN. ØLUND A/S

CVR-nr:

66683419

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

2 500 000

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Startdato:

23-01-1981

Ledelse/Administration
Per John Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10
Proff logo
Alternative nummerformater

66188197

66 18 81 97

6618 8197

66 188 197