Om firmaet

Måske har du ikke udviklet en decideret afhængighed, men har et stort forbrug eller et problematisk forbrug, hvilket er når dit misbrug skaber problemer i dit liv. Kontakt AlfaRehab. Vi hjælper dig uanset om du har et...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
35 35 35...
Adresse

Sankt Kjelds Plads 12, 2. sal.

2100 København Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 20:00

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Måske har du ikke udviklet en decideret afhængighed, men har et stort forbrug eller et problematisk forbrug, hvilket er når dit misbrug skaber problemer i dit liv. Kontakt AlfaRehab. Vi hjælper dig uanset om du har et alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, Xanax-misbrug eller lider af ludomani. Lad os give dig glæden ved livet tilbage.Vi har lokationer i København, Odense og Aarhus.

Yderligere information

Vi er dit behandlingscenter, der hjælper dig ud af dit misbrug. Vi holder til på Sankt Kjelds Plads på Østerbro, som vi flyttede til i 2018.

Vores medarbejdere har forskellige relevante uddannelser, og de har alle stor erfaring med behandling af alkohol- og stofmisbrug fra såvel private og offentlige misbrugsbehandlingstilbud. Nogle af vores medarbejdere har egne erfaringer med forskellige former for afhængighed, og de har derfor en særlig forståelse for, hvad vores klienter går igennem under et behandlingsforløb.

AlfaRehab vægter det faglige niveau højt og anvender anerkendte og effektive behandlingsmetoder. Vi er kendte for at have en høj grad af professionalisme blandet med en familiær omgangstone. Vi møder vores klienter i øjenhøjde med respekt og omsorg på vores behandlingscentre.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

AlfaRehab ApS

Omsætning

16 944 tkr

Afkastningsgrad

62.38 %

Antal ansatte

47

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra AlfaRehab ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AlfaRehab ApS

CVR-nr:

28850662

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

889990 Andre sociale foranstaltninger uden institutionsophold i.a.n.

Startdato:

20-06-2005

Ledelse/Administration
Hans Ole Lykke Jall

Bestyrelsesformand

Lars Merrild Hareskov

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

35353581

35 35 35 81

3535 3581

35 353 581