Om firmaet

Velkommen til All Labels. All Labels er en lille skiltevirksomhed beliggende i det sydlige Odense. Vi har en bred viden og mange års erfaring inden for kundetilpassede løsninger i høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi har...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 88 99...
Adresse

Lindved Møllevej 47

5260 Odense S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Velkommen til All Labels. All Labels er en lille skiltevirksomhed beliggende i det sydlige Odense. Vi har en bred viden og mange års erfaring inden for kundetilpassede løsninger i høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi har ingen dyre startomkostninger og kan tilbyde levering fra dag til dag - når det haster. Vi løser alle typer opgaver inden for skiltebranchen.

Yderligere information

Vores netværk af dygtige samarbejdspartnere rundt i landet er stort. Vi er meget fleksible i vores løsningsforslag inden for printede og konturskårne klistermærker, selvklæbende labels, mærkater samt streamers til ethvert tænkeligt behov.

Vi har fokus på, at kunden aldrig behøver, at købe flere labels end der er behov for lige netop nu. Det muliggør en hurtigere ajourføring af labels og minimerer logistik omkostningerne for kunden.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

All Labels

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra All Labels findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

All Labels

CVR-nr:

26132142

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

181200 Anden trykning

Startdato:

01-08-2001

Ledelse/Administration
Lars Sune Frederiksen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40889979

40 88 99 79

4088 9979

40 889 979