Om Amarii

AMARII er en avantgarde inden for boligprodukter, der sætter en ny standard for personlig stil og raffinement. Vi tror på, at dit hjem er din personlige helligdom, og vores mission er at levere produkter, der ikke kun opfylder dine behov, men også udtrykker din unikke æstetik og smag.

Vi skiller os ud ved at tilbyde en kurateret kollektion af boligprodukter, der spænder fra møbler til dekorationer, hvor kunderne har fuld kontrol. Hos AMARII er det ikke blot et spørgsmål om at købe ind i en bestemt stil; det handler om at skabe din egen stil. Vi giver vores kunder mulighed for at udtrykke deres individualitet ved at lade dem vælge de produkter, der bedst afspejler deres personlige vision for deres hjem.

Vores filosofi om enkelhed og elegance gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi tror på, at skønheden ligger i det rene, det enkle og det smukke. Hver af vores produkter er nøje udvalgt for deres tidløse design, håndværksmæssige kvalitet og evne til at forvandle ethvert rum til et elegant og indbydende hjem.

Når du tilføjer AMARII-produkter til dit hjem, tilføjer du ikke bare møbler og dekorationer - du tilføjer det sidste touch, der gør dit hjem fuldendt. Med vores kollektioner af smukt designede og omhyggeligt udvalgte produkter kan du skabe et rum, der ikke kun er funktionelt, men også inspirerende og enkelt betagende. Velkommen til AMARII - hvor enkelhed møder elegance, og dit hjem bliver til et kunstværk.

Amarii, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Amarii

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-07-2023

CVR-nr:

44188317

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

479119 Detailhandel med andre varer i.a.n. via internet

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Kristian Højmark Jochumsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

3060539830 60 53 983060 539830 605 398