Om firmaet

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge AME Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 15 76...
Adresse

Egestubben 4C

5270 Odense N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge AME Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er eksperter i rengøring. Det betyder, at vi altid rådgiver jer om de bedste rengøringsløsninger - inden vi laver en aftale. Samtidig betyder det, at vi skræddersyer rengøringen, så det passer lige nøjagtig til jeres virksomhed og til jeres virkelighed.

Ydelser

Vi kan tilbyde din virksomhed en individuel rengøringsløsning. En rengøring der ugen igennem veksler mellem let - og grundig rengøring alt efter lokalernes anvendelse og belastning. En rengøring der udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for at lokalerne er rene og tiltalende så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Vores medarbejdere vælger ikke den letteste løsning - de ved, at pc-tastatur, regnemaskiner, telefoner og brevbakke-holdere skal løftes for rengøring og telefonrør skal aftørres.

Vi er et firma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

Rengøring en sanseoplevelse!

----------------------------------------

Vi er mere fleksible end de fleste og er bevidste om betydningen af en god dialog.

AME Rengøring ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

AME Rengøring ApS

Omsætning

12 976 tkr

Afkastningsgrad

24.82 %

Antal ansatte

42

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra AME Rengøring ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

A.M.E. RENGØRING ApS

CVR-nr:

28867182

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

812100 Almindelig rengøring i bygninger

Startdato:

30-06-2005

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

66157644

66 15 76 44

6615 7644

66 157 644