Om Ancher's Gulvservice A/S

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at det er gratis at udfylde dine virksomhedsoplysninger på Krak?

reviews aboutName

J

Johan Petersen

moreThanAYearAgo

kan kun anbefales. har fået god rådgivning og flot gulv.

Camilla

moreThanAYearAgo

I sidste uge blev vores ramponerede spisestuegulv taget under kærlig behandling af Anchers Gulvservice. Gulvet var nedslidt og misfarvet, og vi troede ikke vore egne øjne da vi kom tilbage fra ferie: Vores trægulv fremstår nu afslebet så træets naturlige nuancer ses i røde og gyldne farver. Gulvet er lakeret i en stærk, farveløs, silkemat lak, så det kan holde til endnu en årrække hos en stor familie.Gulvet er superflot og vi er meget tilfredse. Der var iøvrigt ryddet rigtigt pænt op, så vi kunne flytte vores møbler direkte tilbage.

Flemming

moreThanAYearAgo

Til rette vedkommende.
Jeg har benyttet AG igennem mange år og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Sidste gang var ved min sammenlægning af 2 stk 2 værelses lejligheder til en stor lejlighed. Arbejdet involverede fjernelse af eksisterende gulv, bortskaffelse af samme, opretning af spær +/- 20 mm, isolering, lægning af nye gulvplanker, slibning, lud behandling, samt lægning af et linoulium i et walk in closet.
Det er uundgåeligt at der ikke forekommer problemer og udfordringer i forhold til hvor stort dette privat projekt ( + 100 m2) har været, men de er alle blevet løst af de fagligt dygtige og kompetente arbedsledere og arbejdsmænd, der har været tilknyttet til min fulde tilfredshed.
De møder desuden til tiden og hvis de en sjælden gang er forsinket har de ringet.
Så ring kun trygt til AG for et godt stykke arbejde til en god pris :-)

Lars

moreThanAYearAgo

Har kun haft dårlige oplevelser med Ancher's Gulvservice.
De sender underentreprenører ud der bruger polske og lettiske gulvfolk uden uddanelse, og de er pt. ved at lave arbejde om for anden gang på en af mine byggepladser.
desuden er de temmelig dyre sammenlignet med andre gulvfolk.
Kan slet ikke anbefale dem.

Morten

moreThanAYearAgo

Det var en fornøjelse at komme hjem og se de nye og flotte gulve, der var blevet lavet.

Anne

moreThanAYearAgo

Super flot arbejde. Kompetente og imødekommende ansatte. Har brugt dem flere gamge og de har altid efterladt deres arbejde i flot og ryddeligt stand

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Kan varmt anbefale Ancher´s Gulvservice. De overholder aftaler og leverer et flot arbejde.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

4492506644 92 50 664492 506644 925 066