Se på kort

anden bygningsfærdiggørelse 

gav 1530 virksomheder i dette område

RS Fugeservice ApS

Sorøvej 814171 Glumsø
logo

RS Fugeservice udfører fugearbejde for erhverv, industri og private på det meste af Sjælland. Alt i fugning af badeværelser, køkkener, bryggers, vinduer, døre, facadepartier, tætning af zink inddækninger, beton- og betonelementer, dilatationsfuger, rustfrit stål, skibstrægulve, skibsdæk, laboratorier, svømmehaller, baderum, gulvfuger, specielfuger mv. God service og højt kvalitetsniveau. Medlem af BYG GARANTI og fugebranchens garantiordning, der sikrer din opgave.

Dansk Fugning v/Carsten Busk

Rosenkrantzgade 8B8000 Aarhus C
logo

Dansk Fugning er et professionelt og kvalitetsbevidst firma. Vi udfører arbejdet til den aftalte tid - hver gang! Vi tilbyder alle former for elastiske fuger både til privat og erhverv.

Fugeservice Danmark ApS

Smedeland 132600 Glostrup

Alle former for fugning udføres både til private og erhverv. Derudover tilbyder vi rengøring inden vi går igang med opgaven og efter. Kontakt os for yderligere information.

Fugning Fyn

Hybenhaven 1795240 Odense Nø
logo

Velkommen til Fugning Fyn! Et specialiseret fugning firma på Fyn, som har årelang erfaring inden for branchen. Vi foretager alle former for fugearbejde.

Lille Ø Fugeteknik v/Mads Østergaard

Kvarmløsevej 43A4340 Tølløse
logo

Lille Ø Fugeteknik i Tølløse udfører alle former for gummifuger hos private og erhverv. Kontakt os i dag for yderligere information.

Jysk Fuge Kompagni A/S

Lundagervej 258722 Hedensted
logo

Jysk fugekompagni giver dig sit ord – og mere til. en aftale er en aftale. vi ved godt, at den har du hørt før – og måske alligevel oplevet, at aftalen blev svigtet. Men vi mener det faktisk. Og det er ikke bare noget, vi selv siger; vores kunder siger det faktisk også.

Hebo Rengøring

Krogholmgårdsvej 76A2950 Vedbæk
logo

Det vigtigste for os er, at du som kunde er glad og tilfreds - derfor er høj kvalitet, god kundeservice og fleksibilitet kerneværdier i vores virksomhed, og vores personale er valgt med omhu og grundigt uddannet i at varetage de daglige rengøringsopgaver. Derfor tilbyder vi også tilfredshedsgaranti - og rykker hurtigt ud, hvis noget ikke er helt, som det skal være, eller du pludselig har fået nye eller andre behov.

Fugeservice Nord

Slotsdalen 112970 Hørsholm
logo

Vi garanterer professionel rådgivning om alt fugearbejde. Vi stiller gerne vores ekspertise og rådgivning til din rådighed. Om det er køb af fugemasse eller en egentlig opgave der skal udføres, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi kører gerne ud og vurderer din opgave og finder frem til den bedste løsning for netop dig. Du modtager altid et uforpligtende skriftligt tilbud på opgaven.

Online Døre ApS

Kampesmose 346070 Christiansfeld
logo

Vi tilbyder at lave indvendige døre efter mål, så vi sikrer os, at de passer helt perfekt til dit hjem. På vores hjemmeside kan du let indtaste dine ønskede mål, og denne service tilbyder vi på flere forskellige modeller. Uanset om du er på udkig efter franske døre eller glasdøre, så kan vi tilpasse dørens mål, så den passer efter dine ønsker og behov. Med denne løsning er du sikker på at modtage en indvendig dør, der passer ind i dit hjem og efter dine mål.

Elnegaard Fugeentreprise

Kongovej 25, 1. sal. tv2300 København S

Elnegaard Fugeentreprise er et naturligt valg, når kvalitetsarbejde skal udføres og aftaler skal overholdes. Ingen opgaver er for store, ej heller for små. Et kvalitetsbevidst fugefirma, som altid leverer et godt stykke arbejde.

Dansoem Multiservice

Slotsgade 41, st. sal. tv4200 Slagelse
logo

Dansoem Multiservice lægger vægt på at levere et godt stykke arbejde, der bygger på godt håndværk, ordentlighed og dialog med vores kunder. Det giver løsninger, der holder. Vi varetager opgaver inden for brolægning til private og offentlige virksomheder.

Fm Multiservice

Grundtvigs Alle 1746400 Sønderborg
logo

Hos FM Multiservice står vi klar til at hjælpe dig, hvis dine fliser, dit tag eller husets facade trænger til en opfriskning. Det kan f.eks. være, at grønne alger, skidt og snavs har sat sine spor, gulvslibning og efterbehandling, eller at huset trænger til en efterisolering.

Dje Bygningsfornyelse ApS

Hjortholmvej 1174340 Tølløse
logo

Dje Bygningsfornyelse ApS kan løse hele betonrenoveringsopgaven - med faglærte medarbejdere. Vi har 35 års erfaring med betonrenovering og 46 års erfaring med betonkonstruktioner. Vores kompetencer er gode materialer og ingen unødvendige opstartsomkostninger

Riggermikael v/Mikael Thomsen

Køgevej 274000 Roskilde

Ramz Montage

Ruten 27, st. sal. tv2700 Brønshøj

Rolanda

Ruten 11, 2. sal. tv2700 Brønshøj

Wg Fugeservice

Skovløkke 148700 Horsens

Bondes Fuge- Og Handelsfirma ApS

Serridslevvej 488700 Horsens

Km

Rådvedvej 1438700 Horsens

Fugemanden Jørn Juhl

(5)

Decembervej 148700 Horsens

Valentin & Bjørnlund

Viborgvej 1229670 Løgstør

Am Totalservice

Løven 35B3650 Ølstykke

Sim Multiservice

Venskabsstien 3012605 Brøndby

Kleit Fugeservice

Hvidovrevej 341A, 2. sal. 32650 Hvidovre

Klit Fuger & Montage

Gl. Ålborgvej 36C9300 Sæby