Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS logo

Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS

Om firmaet

Hos Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS udfører vi ikke kun kvalitets tømrerarbejde, men også snedker og finérarbejde. Vi kan finere alt fra små skuffefronter til hele døre og store plader, og kan også tage små...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 21 19...
Adresse

Stålværksvej 3

6800 Varde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS udfører vi ikke kun kvalitets tømrerarbejde, men også snedker og finérarbejde. Vi kan finere alt fra små skuffefronter til hele døre og store plader, og kan også tage små serieordrer. Derudover har vi vores dygtige snedker som bl.a. kan specialfremstille bordplader eller en hel bar som set på billedet fra Big Ben i Varde. Ring til os og få en snak om din specialopgave!

Ydelser

- Nybyggeri

- Tilbygning

- Ombygning

- Renovering

- Reparationer

Generel beskrivelse

Andersen og Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma med mellem 5 og 10 ansatte, svende og lærlinge.

Virksomheden blev startet af Preben Andersen & Kurt Andreasen i 1978.

Den 1. marts 2006 købte den mangeårige medarbejder, Alex Thomsen, 50 % af firmaet og i 2016 købte han også den anden halvdel og står nu alene i spidsen for virksomheden.

Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Uanset om det er store byggeprojekter eller mindre reparationer, der er på tale, er vores kunders ønsker og behov altid i centrum.

Vi satser på at følge med udviklingen og de nyeste tendenser hele tiden, så vore kunder altid kan være sikre på høj kvalitet og moderne design. Vi lægger vægt på at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Har De en særlig (eller helt almindelig) opgave - så ring til os!

Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS

Omsætning

2 055 tkr

Afkastningsgrad

5.60 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Andersen & Andreasen, Varde Maskinsnedkeri ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TØMRERFIRMAET ANDERSEN & ANDREASEN, VARDE MASKINSNEDKERI ApS

CVR-nr:

29389411

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

06-02-2006

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75211911

75 21 19 11

7521 1911

75 211 911