Se på kort

andet materiel, andet udstyr - udlejning 

gav 2641 virksomheder i dette område

Festlig Udlejning

Hovedgaden 297323 Give
logo

Er du på udkig efter den bedste teltudlejning i Jylland til din næste fest? Festlig Udlejning har alt til at holde den perfekte fest, uanset om det er et overdådigt bryllup, konfirmation, studenterfest, firmafest eller måske årets store sommerfest i telt. Hos os kan du leje alt inden for telte, kuppeltelte, fadølsanlæg samt fadøl, slush ice maskine, lys, lyd, køleskab, bar og telt med gulv. Vi holder til i Give og hjælper gerne i Horsens, Vejle og Herning og omegn.

Fridolf Udlejning ApS

Borgmester Nielsens Vej 223700 Rønne
logo

Fridolf Udlejning ApS udlejer lifte, mindre entreprenørmateriel som minigravere, minilæssere mv. samt en række andre maskiner og materiel. Vi udlejer også containere, trailere, kassevogn og autocampere. Udlejning både til professionelle og private. Vi vejleder i, hvad der er det rigtige for dit projekt, og vi har over 100 enheder i udlejnings-porteføljen, så ring og hør, om vi har det, du har brug for til dit næste projekt.

Nord Vest Telt og Serviceudlejning

(5)

Thorstedvej 1137700 Thisted
logo

Nord-Vest er en dynamisk virksomhed med efterhånden mange år bag sig.Vi løser såvel store som små opgaver indenfor telt- og serviceudlejning og udlejning af andre festartikler. Vi kommer gerne med alternativer og nye løsningsforslag, så resultatet bliver flot og funktionelt.

Allcamp.dk

(5)

Eriknauervej 268700 Horsens
logo

Allcamp.dk lejer ud til festivaler, ride,sejl, fodboldstævner, nødbolig for nybygger eller hvis du ikke har plads til overnattende gæster. Når du har valgt hvilken campingvogn du gerne vil leje er du velkommen til at sende en mail, SMS, eller ringe til Allcamp.dk

Krabbe Invest Handel

Marianes Vej 47752 Snedsted
logo

Krabbe Invest Handel importere og sælger alle bilmærker fra Tyskland.

Focus Moduler A/S

Vandværksvej 428960 Randers Sø
logo

Med mere end 25 års erfaring indenfor salg- og udlejning af pavillon- og modulbyggeri, mandskabsvogne til byggepladser og moduler til alle typer formål, kender vi alt til at løse såvel mindre som større opgaver. Hos FOCUS Moduler er vi ikke tilfreds før end, at du som kunde er tilfreds. Det sikrer dig bedst muligt resultat igennem byggeriet.

Frederiksberg Garage

Vagtelvej 51, 7. sal.2000 Frederiksberg
logo

Hos Frederiksberg Garage kan du være sikker på at tingene fungerer. Vi har 4 parkeringsanlæg i København og har over 25 års erfaring med at drive disse. Priserne starter fra 500,- for MC pladser og 1.000,- for biler. Kontakt os for at høre mere.

Kg Boring ApS

Skellebjergvej 27755 Bedsted Thy
logo

KG blev i år 2000 etableret af Karsten Lyhne Godiksen og hører hjemme i Bedsted Thy

Midtsjællands Maskinudlejning ApS

Elverdamsvej 2424070 Kirke Hyllinge
logo

Midtsjællands Maskinudlejning ApS er et entreprenør og maskinudlejningsfirma. Kontakt os gerne ved interesse eller hvis der ønskes yderligere oplysninger.

Zonic Music ApS

Meterbuen 6B2740 Skovlunde
logo

Zonic Music er en virksomhed med brede tekniske kompetencer. Vi har udlejning til private, men vi kan også lede alt det tekniske til konferencer, koncerter og den slags større arrangementer. Vi laver altså alt fra det små til det helt store. Så står du og skal holde privatfest og mangler lyset, mangler dj-udstyr til en større fest eller måske har et større arrangement, hvor teknikken skal være i orden, så er Zonic Music klar til at hjælpe dig.

Allround ApS

Kjeldsmarkvej 27600 Struer
logo

Velkommen til Allround Musik - din professionelle musikforhandler på nettet. Besøg vores musikbutik i Struer, hvor du kan se, dufte og prøve instrumenterne på egen hånd.

Lejsb I/S

Vesterbrogade 109, 1. sal.1620 København V

Dan-Marc's - Udlejning ApS

Kirkegade 94622 Havdrup

F.F Invest A/S

Kajerød Vænge 313460 Birkerød

Cvj Byg Holding 2 ApS

Emil Møllers Gade 818700 Horsens

Hestesol.dk Lars Lynge Sørensen

Ussingvej 248700 Horsens

Abc Centret Ormhøjgårdvej 1 Horsens ApS

Klaks Møllevej 408700 Horsens

Lej Legen

Sejet Bygade 478700 Horsens

C.S.Holding, Arnum ApS

Stensbækvej 196510 Gram

Mj2 Invest ApS

Marsalle 938700 Horsens

L&J Invest ApS

Torvet 24, 4. sal.8700 Horsens

Insero Business Services A/S

Banegårdsgade 28700 Horsens

party-support.dk

Bohrsvej 28700 Horsens

Lasr Rental ApS

Ove Jensens Alle 31E8700 Horsens

E. Kjær Holding ApS

Bygholm Søpark 15A8700 Horsens