Se på kort
Herstedøstervej 25, 1. sal.2620 Albertslund

Firmaet ligger i Albertslund og tager også imod kunder fra København.

Vi tilbyder professionel skadeservice og har hovedkontor i Albertslund og afdelinger i Sorø, Vejle og Ribe - så det tager ikke lang tid før vi er hos dig og kan begrænse og udbedre skaden. Vi løser både små og store opgaver, uanset om det er en fugtskade, brandskade, stormskade eller anden type skade. Vi har den rette viden til at finde den mest optimale løsning for dig hver gang og hjælper med alt fra reparation til total genopbygning.

Mælkevejen 73100 Hornbæk

Firmaet ligger i Hornbæk og tager også imod kunder fra København.

Skadedyrsbekæmpelse i Nordsjælland og Hovedstadsområdet – hurtigt og effektivt. Ligger din ejendom i Nordsjælland eller Storkøbenhavn og har du et problem med skadedyr, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til private, erhverv, offentlige institutioner og kommuner. Skadedyrservice Nordkysten giver dig en god og pålidelig service med hurtig udrykning til en fair pris i Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Farverland 32600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra København.

Hos Premium Pleje & Rengøring​ ApS finder du et alsidigt rengøringsfirma og vikarbureau inden for rengøring og hjemmepleje. Vi varetager både store som små opgaver for en række forskellige typer erhvervskunder og kommuner. Fra vores egen adresse i Glostrup kører vi blandt andet ud til opgaver for vores kunder i lokalområdet, Taastrup, Roskilde, København samt på resten af Sjælland.

Bevtoftgade 5, 3. sal. tv1736 København V
Borups Allé 252, st. sal. th2400 København Nv
Emdrupvej 62100 København Ø
Frederiksborgvej 163, 1. sal. th2400 København Nv
Middelfartgade 10, 2. sal. tv2100 København Ø
Vennemindevej 68, 1. sal. tv2100 København Ø
Balders Plads 4, st. sal. th2200 København N

5 (1)