Om firmaet

Effektive køleanlæg og klimaanlæg Angelo Køleteknik leverer, projekterer, monterer og servicerer køleanlæg og klimaanlæg af høj kvalitet til erhvervs- og industrivirksomheder, kontorer, forretninger, institutioner, hoteller,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 28 34...
Adresse

Vestermarken 17

8260 Viby J

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Effektive køleanlæg og klimaanlæg Angelo Køleteknik leverer, projekterer, monterer og servicerer køleanlæg og klimaanlæg af høj kvalitet til erhvervs- og industrivirksomheder, kontorer, forretninger, institutioner, hoteller, restaurationer, laboratorier, klinikker og medicinalvirksomheder. Det har vi gjort siden 1967.

Angelo Køletekniks kompetente medarbejdere

Angelo Køleteknik består af 8 af markedets bedste køleteknikere og administratorer. Kva vores mangeårige erfaring samt konstant fokusering på udvikling og videreuddannelse er vi eksperter i køle- og klimaanlæg. Vi kan rådgive i og udføre alle opgaver inden for såvel industrikøling som komfortkøling – herunder aircondition og klimaanlæg samt køle- og fryserum. Vi prioriterer at kunderne får kompetent rådgivning fra første kontakt, og derfor er det også en kølemontør, der tager telefonen, når du kontakter os. Et andet kendetegn hos os er, at vi overholder aftaler til punkt og prikke og ser det som vores opgave at sikre vores kunder den bedst mulige sparring. Hos os vil du ikke opleve at skulle vente eller blive glemt Vi har kunden i centrum og ingen kunde er for lille for os.

Angelo Køleteknik A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Angelo Køleteknik A/S

Omsætning

4 187 tkr

Afkastningsgrad

28.06 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Angelo Køleteknik A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ANGELO KØLETEKNIK A/S

CVR-nr:

43925628

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

Startdato:

15-12-1975

Ledelse/Administration
Oleg Angelo Valente

Bestyrelsesmedlem

Lars Wittrup Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Steffen Varisbøl

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

86283499

86 28 34 99

8628 3499

86 283 499