Se på kort

anlægsentrepriser 

gav 35 virksomheder i dette område

Murerfirmaet Elnegaard ApS

Bjergvej 6A5900 Rudkøbing
logo

Er der hul i taget, eller skal badeværelset udskiftes? Kontakt Murerfirmaet Elnegaard ApS. Hos os er ingen udfordring for stor. Lad os være din aktive sparringspartner gennem hele byggeriet. Vi rådgiver gerne omkring materialevalg, vedligeholdelse, kvalitet, myndighedskrav m.m. Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS sætter vi en ære i at videreføre de gamle håndværks-mæssige dyder, som bygger på kvalitet og service. Ring for et uforpligtende tilbud.

Dansk Entreprenørservice ApS

Vestermarken 106670 Holsted
logo

Dansk Entreprenørservice er et lille, som lægger stor vægt på kvalitet, godt samarbejde mellem bygherre og entreprenør samt at løse opgaverne til bygherrens fulde tilfredshed. Vi sætter en ære i faglig stolthed og kvalitet til tiden. Vi leverer kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser og vil altid give et seriøst og rimeligt tilbud. For yderligere informationer eller tilbud, er I altid meget velkommen til at ringe eller maile til os.

Vald. Jørgensen

Næsbyvej 205000 Odense C
logo

Valdemar Jørgesen & Søn bygger på tillid. Tillid et nøgleord, og uanset om du er privat eller et firma, så skal en aftale overholdes. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, alt lige fra små serviceopgaver til større hovedentrepriser for både erhverv og private. Vi har veludstyrede servicevogne og eget lille snedkeri. Vi har gennem flere år specialiseret os i at være servicehåndværker for erhvervslivet og har flere faste kunder både hos erhverv og private. Kontakt os for mere info.

Murer & Entreprenørfirmaet Kim Skovgaard Hansen

Vindrosen 64760 Vordingborg
logo

Murer & Entreprenørfirmaet Kim Skovgaard Hansen tilbyder hovedentrepriser inden for byggeriet. Virksomheden startede i 1991 og består i dag af 25 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administation. Dette kommer vores kunder til gode gennem lave priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet. Med mange års erfaring inden for byggebranchen, kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alle typer opgaver store som små.

Bajlum Entreprenørfirma ApS

Bajlumvej 57870 Roslev
logo

Alt i belægning, nedbrydning, vognmandskørsel og entreprenørarbejde.

B & B Byg ApS

Assensvej 1425600 Faaborg

B & B Byg beskæftiger sig med at opføre familiehuse i et-plans-løsninger af forskellige slags. Vi henvender os til de private kunder, men opfører også butiks byggerier. Kontakt os for mere information.

AE-Entreprise ApS

Hedegårdvej 707323 Give
logo

AE-Entreprise udfører følgende opgaver: Spuling og TV-inspektion - Rotteskader - Reparation uden opgravning - Kloakering - punktreparationer - Nedsivning/Minirenseanlæg - Gravearbejde - Støbearbejde. Se vores hjemmeside for yderligere information, eller ring og rådfør dig med Arne Erichsen.

Vognsen & Co A/S

(5)

Møllevej 4A8420 Knebel

Entreprenør Brdr. Jørgensen A/S

Birkekær 24532 Gislinge

KJ Entreprise ApS

Mårsø Huse 24300 Holbæk

Vestfyns Tømrerforretning A/S

Løimarksvej 35610 Assens

Varo-Teknik A/S

Vibevej 12635 Ishøj

Jakobsen & Blindkilde A/S

Drejervej 287490 Aulum

Dansk halenterprise

Fuglevangsvej 478700 Horsens

Geert Hansen & Co Malerfirmaet ApS

Islevdalvej 142A2610 Rødovre

Muff Ejendomme Ii ApS

Sallingsundvej 106715 Esbjerg N

Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri

Poppelgårdvej 142860 Søborg

Pallisgaard A/S

Kaolinvej 89220 Aalborg Øst

Kustrup Tømrer & Snedkerværksted A/S

(5)

Kustrupvej 315500 Middelfart

B & O Byggeindustri A/S

Lerhøj 132880 Bagsværd

Voergaard Entreprenør Aut. Kloakmester

Krekærvej 208340 Malling

Ares Aulum A/S

Fasanvej 897900 Nykøbing M

H.D. Byg Ejstrupholm ApS

Møllevejen 117361 Ejstrupholm

Murermester René Godthåb A/S

Romancevej 222730 Herlev

Taxbøl VVS A/S

(5)

Kirstinehøj 25A2770 Kastrup