Se på kort
Rosensgade 28, 1. sal. mf8000 Aarhus C

M.SAND Entreprenør er en entreprenør med brede kompetencer og mange års erfaring. Skal du have anlagt en ny indkørsel, bygget en støttemur eller lagt en ny terrasse, eller har du noget kloakarbejde, som du har brug for hjælp til? Så står jeg altid gerne klar til at hjælpe dig. Jeg er din lokale entreprenør i Nørager, Viborg, Randers og omegn, og jeg varetager mange forskellige opgaver for private husejere.

Enggårdsvej 18500 Grenaa

Firmaet ligger i Grenaa og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Ålsø Service beskæftiger sig med alt indenfor anlægsgartneri. Fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver til store parkprojekter og haveanlæg, der udfordrer dig og dine overordnede. Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.

Lanstigvej 38882 Fårvang

Firmaet ligger i Fårvang og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Hos Fuhlendorff Have og Anlæg tilbyder vi belægning af topkvalitet. Vi rykker ud fra Fårvang og dækker Silkeborg- Århus området., Vi betræber os på, at levere de bedste løsninger indenfor en bred vifte af belægningsopgaver og kloakopgaver og udfører vores kvalitetsrige løsninger i både større og mindre omfang.

Korningvej 758700 Horsens

Firmaet ligger i Horsens og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Vi laver mange forskellige opgaver. Græsplæner, belægning, jordarbejde, kloak og støbning m.m. Vi er først tilfredse, når kunden er det.

Hejrevej 38250 Egå

Firmaet ligger i Egå og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Alle former for havearbejde udføres. Vi hjælper bl.a. med hækklipning, stubfræsning, græsslåning m.m. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Balshavevej 978300 Odder

5 (1)

Firmaet ligger i Odder og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Vi udfører alt inden for: Tv-inspektion, højtryksspuling, slamsugning, kloak, dræn, olietanke, benzin / olieudskillere. Vi er aut. kloakmester - din garanti for at arbejdet bliver udført ordentligt!! Ring for tilbud : 86 54 08 57 / 40 13 08 57.

Rungstedvej 2, 2. sal.8000 Aarhus C

5 (1)

Lundgårdvej 46900 Skjern

Firmaet ligger i Skjern og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Herning Graderservice er et enkeltmandsfirma, som ligger stor vægt på indgået aftaler, til aftalt tid og pris. Jeg kører med en New Holland F106 grader med det sidste nye Topcon laserstyringsteknik som kan plannere alle veje, pladser og anlæg, overalt i hele Danmark, ingen opgave for stor, og ingen for lille. Jeg giver gerne tilbud på et givent stykke arbejde. Vi arbejder for både private, virksomheder og som underleverandører på større bygge og anlægsopgaver.

Karmark Skovvej 38860 Ulstrup

Firmaet ligger i Ulstrup og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Hos Laursen Group A/S udfører vi alle former for vandløbs- og naturpleje samt opgaver indenfor skovbrug. Vi råder over en stor og moderne vognpark, som benyttes til alle former for skoventrepriser – små som store. Vi løser opgaver for erhvervskunder, private og offentlige institutioner. Vi har fokus på den gode kunderelation, og lytter til kundernes ønsker og behov. Vi stræber altid efter at yder kompetent rådgivning, og deler gerne ud af vores mangeårige erfaring inden for feltet.

Vester Vejrupvej 86893 Hemmet

Firmaet ligger i Hemmet og tager også imod kunder fra Aarhus C.

Hos RM Rens har vi stor erfaring med opgaver inden for fliserens, facaderens, algebehandling og vinduespudsning. Efter mange år i branchen valgte Rene Møller at starte sin egen virksomhed, og i dag udfører RM Rens opgaver i hele Jylland for både privat- og erhvervskunder. Kontakt os ved interesse.

Grauballe Gudenåvej 228600 Silkeborg

2.5 (2)

Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Aarhus C.

JH service & montage er grundlagt i marts 2010 af John Haack, uddannet elektriker og kølemontør. Mere end 10 års erfaring indenfor klimaanlæg, industrielle varmepumper, komfortventilation og køleanlæg i alle størrelser. Vores styrke ligger i at få en samlet løsning til at "spille rigtigt". Vi kører i hele landet!

Park Allé 1, 1. sal. tv8000 Aarhus C
De Mezas Vej 15, st. sal. tv8000 Aarhus C
Kaserneboulevarden 7, st. sal. tv8000 Aarhus C
Godthåbsgade 4A, st. sal.8000 Aarhus C
Hack Kampmanns Plads 18000 Aarhus C
Assensgade 19, 4. sal. tv8000 Aarhus C
F. Vestergaards Gade 38000 Aarhus C
Vestergade 50B8000 Aarhus C