Anlægsgartner Krøyer Voss logo

Anlægsgartner Krøyer Voss

Om firmaet

Anlægsgartner Krøyer Voss et oplagt valg når du har brug for en professionel anlægsgartner. Med dig i centrum finder vi en plan for, hvordan din drømmehave skal se ud. Vi tegner, idéudvikler og skaber sammen rammerne for den...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 41 41...
Adresse

Baldersvej 19

4030 Tune

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Anlægsgartner Krøyer Voss et oplagt valg når du har brug for en professionel anlægsgartner. Med dig i centrum finder vi en plan for, hvordan din drømmehave skal se ud. Vi tegner, idéudvikler og skaber sammen rammerne for den fremtidige have. Det vigtigste er, at du er tilfreds med det færdige projekt.

At arbejde med have og anlæg

At være anlægsgartner er en livsstil og vi lever og ånder for vores arbejde. Vi er begge fagudlærte anlægsgartnere og har erfaring med anlæggelsen af både større og mindre haveanlæg og driftssager.

I vores arbejde har vi altid fokus på det unikke, og vi tager udgangspunkt i lige præcis dine ønsker. Derfor kommer vi gerne hjem til dig for at høre mere om dine ønsker, behov og drømme. På den baggrund kan vi med vores viden og erfaring hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning.

Hvad end det er den private have, der trænger til en kærlig hånd, eller din virksomheds grønne arealer, der skal passes og plejes, så kan du få hjælp hos os. Vi tilbyder mange forskellige typer haveservice og kan sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedste service.

Anlægsgartner Krøyer Voss' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Anlægsgartner Krøyer Voss

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Anlægsgartner Krøyer Voss findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Anlægsgartner Krøyer Voss

CVR-nr:

34260745

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

15-08-2012

Ledelse/Administration
Helen Klauman Krøyer

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

44414105

44 41 41 05

4441 4105

44 414 105