Om firmaet

AP Service har den rette ekspertise og redskaber til at udføre den bedste service for dig. Vi klarer alt indenfor ejendomservice.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 62 51...
Adresse

Snerlevej 3A

6100 Haderslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

AP Service har den rette ekspertise og redskaber til at udføre den bedste service for dig. Vi klarer alt indenfor

ejendomservice.

Om AP Service

AP Service blev grundlagt af Anders Pedersen, som altid har haft en passion for ejendom service og havearbejde. Med tiden voksede hans passion til en professionel forretning, og i dag tilbyder virksomheden en bred vifte af services her i blandt: Hækklipning, Græsslåning, Vedligeholdelse af haver, Ejendomsservice, Trappevask, Snerydning & saltning. Fjernelse af affald . AP service stræber hele tiden efter at udvide sine tjenester og kompetencer og har i årenes løb anskaffet en lang række nye maskiner og udstyr. Som følge heraf er virksomheden i stand til at tilbyde sine kunder tjenesteydelser af høj kvalitet, der er skræddersyet til deres individuelle behov. Hvis du er på udkig efter et pålideligt og erfarent ejendoms serviceselskab, skal du ikke lede længere end til AP Service.

Have og anlæg

Vi er stolte af at kunne klare enhver have opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Vi har alt det nyeste værktøj og udstyr til at få arbejdet gjort rigtigt - uanset om du har brug for hjælp til hækklipning eller vedligeholdelse af have.

Ejendomsservice

Vi elsker at hjælpe vores kunder med at holde deres ejendomme rene. Uanset om du har brug for at gøre trappeopgangen rent eller generel vedligeholdelse af jeres bolig.

Snerydning og diverse

Det kan være en stor udfordring at få fjernet sneen om vinteren, især hvis du er presset på til eller har gamle skader der gør du ikke selv kan klare opgaven. Ikke nok med det, men det kræver også de rigtige maskiner at udføre et sådant arbejde. Det kan vi tilbyde.

Ap Services valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ap Service

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ap Service findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Ap Service

CVR-nr:

43275305

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

20-05-2022

Ledelse/Administration
Anders Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60625137

60 62 51 37

6062 5137

60 625 137