Om Atlas Malerfirma

Velkommen til Atlas Malerfirma. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget og kan hjælpe dig, hvis du mangler en solid og professionel maler. Vi tager hånd om vores kunder - og sætter en ære i at gøre alle vores kunder glade og tilfredse med det arbejde, vi udfører. Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi maler for alle - også for dig!

Supplerende oplysninger

Det professionelle malerarbejde kræver viden. Derfor sørger vi for altid at være opdaterede om den nyeste udvikling i teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Som medlem af Danske Malermestre er vi omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Det er din sikkerhed for et godt udført malerarbejde.

Ydelser

Vi løser maleropgaver både ude og inde og leverer en kompetent rådgivning om farvevalg, materialer og vedligeholdelse.

Gennem farver og tapeter er du med til at give dit hjem personlighed. Derfor står vi altid til rådighed for sparring om farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald. Hvad enten det er facaden eller garagen, køkkenet, stuen eller entréen, der trænger til en kærlig hånd, så løser vi opgaven.

Kontakt os med din opgave og få råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Atlas Malerfirmas valgte links

Atlas Malerfirma, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Atlas Malerfirma Halla Bjørg Palm

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

18-05-2005

CVR-nr:

28578288

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

433410 Malerforretninger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Halla Bjørg Palm

Fuldt ansvarlig deltager