au2parts Vordingborg - Vordingborg Bremseshop ApS logo

au2parts Vordingborg - Vordingborg Bremseshop ApS

Om firmaet

Au2parts Vordingborg, tidligere Vordingborg Bremseshop ApS står til rådighed for dig og dit værksted og har en lang erfaring fra reservedelsbranchen. Du er dermed sikret kompetent rådgivning, uanset om det drejer sig om...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 37 39...
Adresse

Kværnvej 3

4760 Vordingborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Au2parts Vordingborg, tidligere Vordingborg Bremseshop ApS står til rådighed for dig og dit værksted og har en lang erfaring fra reservedelsbranchen. Du er dermed sikret kompetent rådgivning, uanset om det drejer sig om autoreservedele, håndværktøj eller større værktøjer såsom lifte, afbalanceringsapparater og bremseprøvestande. Vi samarbejder kun med de førende producenter/leverandører af reservedele og kan dermed tilbyde dig den bedste kvalitet i reservedele og værktøj til den rigtige pris.

Priser

Vedr. priser skal det være til at betale, handel derfor lokalt.

Generel beskrivelse

Au2parts fokuserer som dansk grossistkæde på de professionelle værksteder, der har brug for effektiv logistik og mærkevarer i original kvalitet til den rigtige pris. Med andre ord: jer!

Kvalitet og pris:

I får reservedele i OE-kvalitet, fordi vi samarbejder med de førende producenter/leverandører. Vi er naturligvis også leveringsdygtige i kvalitetsværktøj.

Leveringsevne:

Vi er meget bredt dækkende lagermæssigt og har endvidere mulighed for at trække varer fra vores hovedleverandør flere gange dagligt. Med mere end 35 afdelinger fordelt over hele landet er vi godt rustet i konkurrencen og sikrer jer dermed en meget høj leveringsevne.

Vareture:

Vores varebiler står sammen med vores erfarne chauffører klar til at bringe varer ud i lokalområdet på det tidspunkt som passer ind i jeres arbejdsrutiner. I reducerer dermed den uudnyttede tid og kan fokusere på driften af værkstedet.

175.000 varenumre:

Hver afdeling har ca. 25.000 varenumre på lager og kan inden for samme dag eller til næste dag trække på yderligere ca. 150.000 varenumre fra vores centrallager. Derfor kan vi præstere et meget højt serviceniveau, hvilket kommer alle vore kunder til gode.

au2parts Vordingborg - Vordingborg Bremseshop ApS' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

au2parts Vordingborg - Vordingborg Bremseshop ApS

Omsætning

4 589 tkr

Afkastningsgrad

23.52 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra au2parts Vordingborg - Vordingborg Bremseshop ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VORDINGBORG BREMSESHOP ApS

CVR-nr:

21734500

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

453100 Engroshandel med reservedele og tilbehør til motorkøretøjer

Startdato:

09-06-1999

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

55373993

55 37 39 93

5537 3993

55 373 993