Om Auto-Cramer A/S

Hos Auto-Cramer A/S lever vi af tilfredse kunder. Vi har et fuldt udstyret serviceværksted, med det specialværktøj og Ford-testere, som skal til for at udføre et kvalitetsservice, og vores dygtige mekanikere har mange års praktisk erfaring og deltager til stadighed i kurser for hele tiden at kunne følge med den tekniske udvikling. Vi servicerer og reparerer selvfølgelig også alle andre mærker. På pladeværkstedet laver vi rustarbejde og retter buler ud.

Generel beskrivelse

Har du fået en skade laver vi en billedtaksering til forsikringsselskaberne over internettet, så kan reparationen hurtigt komme i gang og du kan få din bil igen i en fart.

Et meget stort lager af reservedele, dæk udstyr m.m. nedsætter tiden, du må undvære din bil, når den skal til service. Har du svært ved at undvære din bil, når den skal til service/reparation, har vi billige kunde-biler samt biler til udlejning uden fører. Fra Ka til Mondeo, Transit Van og bus til 9 personer samt lastbil med lift til store flyttelæs.

Vi bestræber os på, til stadighed, at være blandt de allerbedste i branchen, både før og efter du har valgt din nye bil.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Auto-Cramer A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AUTO-CRAMER A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

23-04-1976

CVR-nr:

80144415

Selskabskapital

1000000

Omsætning

-

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Ledelse/Administration

Direktør

Kurt Cramer

Bestyrelsesformand

Bent Cramer

Bestyrelsesmedlem

Kurt Cramer

Bestyrelsesmedlem

Peter Cramer

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

7 068 tkr

Afkastningsgrad

−7,2 %

Antal ansatte

23