Om firmaet

Hos Auto-Cramer A/S lever vi af tilfredse kunder. Vi har et fuldt udstyret serviceværksted, med det specialværktøj og Ford-testere, som skal til for at udføre et kvalitetsservice, og vores dygtige mekanikere har mange års...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 17 33...
Adresse

Storegade 100

6740 Bramming

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos Auto-Cramer A/S lever vi af tilfredse kunder. Vi har et fuldt udstyret serviceværksted, med det specialværktøj og Ford-testere, som skal til for at udføre et kvalitetsservice, og vores dygtige mekanikere har mange års praktisk erfaring og deltager til stadighed i kurser for hele tiden at kunne følge med den tekniske udvikling. Vi servicerer og reparerer selvfølgelig også alle andre mærker. På pladeværkstedet laver vi rustarbejde og retter buler ud.

Generel beskrivelse

Har du fået en skade laver vi en billedtaksering til forsikringsselskaberne over internettet, så kan reparationen hurtigt komme i gang og du kan få din bil igen i en fart.

Et meget stort lager af reservedele, dæk udstyr m.m. nedsætter tiden, du må undvære din bil, når den skal til service. Har du svært ved at undvære din bil, når den skal til service/reparation, har vi billige kunde-biler samt biler til udlejning uden fører. Fra Ka til Mondeo, Transit Van og bus til 9 personer samt lastbil med lift til store flyttelæs.

Vi bestræber os på, til stadighed, at være blandt de allerbedste i branchen, både før og efter du har valgt din nye bil.

Auto-Cramer A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Auto-Cramer A/S

Omsætning

9 479 tkr

Afkastningsgrad

4.16 %

Antal ansatte

26

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Auto-Cramer A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AUTO-CRAMER A/S

CVR-nr:

80144415

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

23-04-1976

Ledelse/Administration
Kurt Cramer

Direktør

Bent Cramer

Bestyrelsesformand

Kurt Cramer

Bestyrelsesmedlem

Peter Cramer

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

75173333

75 17 33 33

7517 3333

75 173 333