Om Autolåsesmeden

Oplukning af alle biltyper og mærker.Har du mistet en bilnøgle? – eller har du brug for en ekstranøgle?Så klarer vi det for dig. Vi kan skære og kode nøgler til næsten alle biler. Og vi kan gøre det både hurtigere og nemmere end de autoriserede værksteder. Autolåsesmeden er ubetinget Danmarks mest erfarne låsesmed, og uanset om du kun har en knækket nøgle eller ingen nøgler overhovedet, så skal vi nok få din bil ud at køre igen. Vi laver nøgler med og uden fjernbetjening.

Hvor mange nøgler skal man have til sin bil?

Du bør mindst have 2 fuldt funktionsdygtige nøgler til din bil. Mister du en nøgle, eller begynder den ene nøgle at ”drille” bør du straks få lavet en ny nøgle. Det er lidt lettere – og meget billigere – at få lavet en ekstranøgle før skaden er sket.

Har du købt en brugt bil, og kun fået en nøgle med?

Vi ser det hele tiden, så du er langt fra den første; og vi hjælper dig gerne med at lave en ny ekstranøgle. Men måske skulle du overveje, om den manglende nøgle nu også er forsvundet for altid, eller om den er faldet i hænderne på uvedkommende. Er du bare den mindste smule i tvivl, er vores bedste råd, at du får omlagt alle låsene i bilen og får lavet helt nye nøgler, så du igen kan være sikker.

Om os

Autolåsesmeden er en del af Brønshøj Låseservice ApS. Brønshøj Låseservice er stiftet i 1948, og den nuværende direktør og ejer Rene Andreasen er 2. generations låsesmed. Rene har 50 års erfaring med autolåse, og er dermed Danmarks mest erfarne låsesmed med speciale i autolåse.

Vores drive-in værksted og butik i Rødovre ligger tæt på motorvejen, så man let kan komme til os fra hele Storkøbenhavn og Sjælland.

Kender du det ? Du står med en bil der bare ikke vil starte. Du har været alt igennem på den og der er bare ikke nogen fejl at finde. Mester står på nakken af dig, du har brugt det meste af dagen på den bil og kunden skal have den tilbage køreklar kl. 16….

Du har allerede været i kontakt med den originale forhandler, som har fortalt dig at der er 3-6 ugers leveringstid på en ny nøgle. Du kan ligefrem høre de grå hår vokse…

Ta´det roligt, ring til Autolåsesmeden !

Autolåsesmedens valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Autolåsesmeden Låsesmed, Rødovre - 1

Autolåsesmeden, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Auto Låsen/TivoliKeyman Rødovre v/Rene Andreasen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-1986

CVR-nr:

55073252

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug, 932100 Forlystelsesparker o.l., 451920 Engros- og detailhandel med lastbiler og påhængsvogne mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

René Keyman Andreasen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

2