Se på kort
Falkevej 4A3400 Hillerød

Firmaet ligger i Hillerød og tager også imod kunder fra Hundested.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 500 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service.

Møllevangsvej 13360 Liseleje

Firmaet ligger i Liseleje og tager også imod kunder fra Hundested.

Cramersauto tilbyder enhver form for reparation på vores autoværksted i Nordsjælland, hvad enten det er vedligeholdelse af din bil eller udskiftning af bildele. Vi står altid til rådighed, uanset bilmærke og model, så du kan få fikset din bil og komme tilbage på landevejen i en fart. God kundeservice er vigtig for os. Vores dygtige mekanikere udfører opgaven med et smil på læben – og du er til hver en tid velkommen hos vores autoværksted i Nordsjælland. Er medlem af Dansk Bilbrancheråd.

Nørretoftevej 113200 Helsinge

Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra Hundested.

Effektiv rustbeskyttelse når kvalitet betyder noget. Vi anvender Mercasol produkter, som opfylder alle kendte produktkrav fra bilfabrikkerne og som er godkendt af teknologiskinstitut. Helsinge Bilpleje anbefales af FDM som foretager stikprøvekontrol af behandlede biler.

Tømmerholtåsen 113200 Helsinge

Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra Hundested.

Alle former for træfældning udføres fuldt forsikret og 30 årserfaring i faget

Degnebakken 52, 1. sal. th3390 Hundested
Ole Sørensvej 43390 Hundested