Se på kort
Tøvlingvej 17752 Snedsted

Vores kompetencer strækker sig over en lang række specialer og arbejdsområder.PPilgaard Auto & Lakcenter er et komplet bilhus med autoriseret fagfolk.Et komplet hus som tilbyder alt til både private og erhverv når det gælder små og store køretøjer.

Tigervej 57700 Thisted

Firmaet ligger i Thisted og tager også imod kunder fra Snedsted.

Tre bilmærker i to byer. UJS Biler sælger og servicerer Mitsubishi og KIA biler i Viborg og Thisted. Derudover forhandler og servicerer vi Fiat i Thisted. Firmaet blev stiftet i 1995 af Ulla Steffensen, og drives i dag af Ulla og hendes mand Sander i fællesskab. UJS har 24 ansatte og en årlig omsætning på 70 mio. kr. UJS Biler er i dag præget af en sund økonomi, ung ledelse samt dygtige og engagerede medarbejdere.

Rubinvej 39A7700 Thisted

5 (1)

Firmaet ligger i Thisted og tager også imod kunder fra Snedsted.

Østerild Auto er medlem af bilbrancheråd og bilgaranti.dk. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af alle biler og bilmærker.

Vilsund Mølle Vej 27700 Thisted

Firmaet ligger i Thisted og tager også imod kunder fra Snedsted.

ML Biler og motorcykel har et topprofessionelt personale, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil eller motorcykel hurtigt er kørende igen.

Snedstedvej 997752 Snedsted

Krabbe Invest Handel importere og sælger alle bilmærker fra Tyskland.

Kuttergade 107730 Hanstholm

Firmaet ligger i Hanstholm og tager også imod kunder fra Snedsted.

Villadsens smedie er stedet hvor de fleste umulige ting gøres mulig. Alt i stål, fiber, alu.rustfri, overfladebehandling, beddings, træarbejde og skibsrep