Se på kort

autoværksteder 1434 

gav 8 virksomheder i dette område

Avedøreholmen 742650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra 1434.

Autoværksted Auto-Elektric servicerer kundebiler med elektriske problemer, mekaniske problemer og hydrauliske problemer samt vedligeholdelse. I dag har vi en afdeling for person- og varebiler og en afdeling for lastbiler i alle størrelser. Ring og aftal tid med vores værkførere Thomas Nielsen.

(5)

Ved Klædebo 112970 Hørsholm
logo

Firmaet ligger i Hørsholm og tager også imod kunder fra 1434.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går 'det ekstra skridt' for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.

Rødovrevej 1532610 Rødovre
logo

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra 1434.

Vi er et kvalitetsbevidst autoværksted og bilforhandler. Vi har ca. 20 biler i forskellige prisniveauer. Vi er en del af MekoPartner og giver 3 års garanti på reservedele. Vi reparerer biler af alle mærker.

Bjørnbaksvej 14-202770 Kastrup
logo

Firmaet ligger i Kastrup og tager også imod kunder fra 1434.

Hos Amager Autolakering har vi lakeret biler i rigtig mange år. Vi har været i branchen siden 1970. Så vi ved, hvordan man gør!

Autoværksteder Søgeord

Hos Amager Autolakering har vi lakeret biler i mange år. Vi ved, hvad der holder. Vores medarbejder kommer løbende på kurser i nyeste laktekniske arbejdsmåder.Vi kan derfor leve op til vore kunders krav om kvalitet og holdbarhed. Vi er medlem af FAI, (Foreningen af Auto- og Industrilakerere) og KS2000 certificeret, og giver garanti på vores arbejde.

Vis mere
Usserød Kongevej 1132970 Hørsholm
logo

Firmaet ligger i Hørsholm og tager også imod kunder fra 1434.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.

Birkerød Kongevej 37-393460 Birkerød
logo

Firmaet ligger i Birkerød og tager også imod kunder fra 1434.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service.

Skjulhøj Allé 372720 Vanløse
logo

Firmaet ligger i Vanløse og tager også imod kunder fra 1434.

I vores veludstyrede autoværksted udfører vi forsikringsskader, reparationer, pladearbejde og service på alle mærker. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet. Vi har tilegnet os en bred viden efter mere end 30 års erfaring i branchen. Vi kan dermed garantere den bedst mulige håndtering af din bil. Ofte har vi også brugte biler til salg til super fair priser.

(4)

Elisagårdsvej 64000 Roskilde
logo

Firmaet ligger i Roskilde og tager også imod kunder fra 1434.

Hos P.C. Motorcykler er vi klar over, at din motorcykel er mere end blot et transportmiddel. Din motorcykel er en maskine, der giver dig mange glæder, og som du naturligvis har et særligt forhold til. Derfor gør vi os meget umage med at reparere din motorcykel, så den kører godt og sikkert, og vi sørger naturligvis for at alle standarder fra producenten bliver overholdt.