Se på kort

bådservice 

gav 47 virksomheder i dette område

Bådservice

Åbent

Geminivej 2, st. sal.2670 Greve
logo

Vi tilbyder alle former for reparationer, renoveringer og ombygninger. Den bedste bådservice til den bedste pris.Reparation og udskiftning af motorer.Reparation af bådeSandblæsningBundmalingKørsel med bådeRådgivningReparation af dækReparation af apteringBundbehandlingGrundstødningsskaderReparation af udstyr, propeller, ankerspil mv.Båd reparation glasfiberReparation af bådkalecherReparation af instrumenterMotorolie og filterskiftService eftersyn i henhold til servicehæfte

Peters Auto & Marine

Lukket

Ringkøbingvej 47500 Holstebro
logo

Hos Peters Auto & Marine er kundepleje, kvalitet og sikkerhed nøgleord. Vi kommer gerne ud til dig på havnen eller hvor din båd nu står for at udføre en reparation eller service. Kan det ikke lade sig gøre på stedet hjælper vi dig gerne med bugsering til og fra værkstedet. Udførelse af arbejde uden for normal arbejdstid kan gøres efter aftale. Vi vil gøre alt for dig som kunde uanset om du kommer med en opgave på din bil, båd eller trailer. Så giver vi gerne et godt tilbud.

Svendborgsund Marine Service ApS

Kuopiovej 175700 Svendborg
logo

Svendborgsund Marine service tilbyder alt i reparationer af bådmotorer, glasfiberskader, gummibåde, vandscootere, jetski og trailere. Vi tilbyder ligeledes reparation samt nysalg af motorer. Montering af bovpropeller, ophaling og isætning, vintereftersyn, samt vinteropbevaring i lukkede haller. Kontakt os for yderligere information. Ring gerne på tlf. 24 82 77 02.

Damgaard Bådebyg

Vestre Havnevej 414583 Sjællands Odde
logo

Damgaard Bådebyg tilbyder totalløsninger indenfor bådebyggeri på Sjællands Odde. Traditionsrigt værft med tømrerværksted, hal, mekanikerværksted og savværk.

Brdr. Petersen Gilleleje A/S

Åbent

Carl Petersensvej 23250 Gilleleje
logo

Over 90 års erfaring indenfor det maritime. Kvalitet og professionalisme samt sikkerhed til søs prioriteres i alle arbejdsopgaver. Vi har de nødvendige kompetencer, både når det drejer sig om nyinstallationer, reparationer og omforandringer. Firmaet beskæftiger 20 dygtige og velkvalificerede medarbejdere, fordelt på smedeværksted, motorværksted, el-afdeling og administration. Fleksibilitet og god service er vigtige elementer og det betyder, at vi lynhurtigt stiller med værkstøjskassen.

Thyborøn Bådservice

Jernbanegade 17680 Thyborøn
logo

Vi har et lille værksted der hovedsageligt beskæftiger sig med reparationer af påhængsmotorer og mindre diesel motorer. Værkstedet råder over computer udstyr, som gør fejlfinding på moderne motorer nemmere og mere korrekt. Vi har stor erfaring med udskiftning af motorer og i at udføre kundespecificerede løsninger på både. Vi leverer og opbygger MOB og RIB, efter kundens ønsker, både til vagtskibe og søfartsskoler. Og så handler vi også med nye og brugte motorer og både. Velkommen!

Bådgaragen ApS

Åbent

Korvetvej 214040 Jyllinge
logo

Opbevaring af motorbåde, campere, campingvogne og veteranbiler i aflåst hal med videoovervågning.

HV Elektro A/S - Bosch Car Service

Gartnerivej 177500 Holstebro

Randers Bådservice ApS

Andreas Gadebergs Vej 208370 Hadsten

Helstrøms Bådservice

Purhøjvej 358700 Horsens

HL Bil- og Bådservice

Graabjergvej 75856 Ryslinge

Bådmekanikeren

Åbent

Møllehaven 366430 Nordborg

Klartskib Bådservice

Havnegade 455500 Middelfart

JS Boatcharter

Brobergsgade 1, 4. sal.1427 København K

Sjællandske Bådservice ApS

Tømmerupvej 422770 Kastrup

Bil & Båd Service ApS

Knabstrupvej 314420 Regstrup

Andersens Kaleche & Bådservice

Store Lyngbyvej 523320 Skævinge

Strandby Bådservice

Agervej 199970 Strandby

Hans Flemming Hansen

Koldingvej 27A6600 Vejen

Strandby Bådservice

Agervej 199970 Strandby

Bil & Bådservice

(5)

Reberbanen 555960 Marstal

Rørvig Auto og Bådservice

Toldbodvej 424581 Rørvig

Sunes Bådservice ApS

Christiansmindevej 4, 4. sal. tv2100 København Ø

C. C. Bådservice

Rantzausmindevej 35A5700 Svendborg

Sydsjællands Ship Service A/S

Trellemarksvej 84760 Vordingborg