Ruteplan

børnehave

gav 3529 firmaer
Kort
 • Thorsmosevej 21
  3200 Helsinge
  Vis ruteplan
  72 49 85...
  Vis nummer
  Åbent
  Bjørnegården er et dagtilbud for børn mellem 0-5 år i Helsinge. Vores pædagogiske grundlag tager udgangspunkt i vores læringssyn og værdier, og vi arbejder med anerkendende relationer mellem børn, forældre og personale. Vi arbejder i dagligdagen med at skabe et læringsmiljø, der giver plads til et inkluderende fællesskab, hvor de narrative fortællinger er en stor del af vores pædagogiske praksis. Kontakt os for yderligere information eller besøg vores hjemmeside.
 • Kannikegårdsvej 17, Bodilsker
  3730 Nexø
  Vis ruteplan
  56 48 98...
  Vis nummer
  (1
  Velkommen til Naturbørnehaven Lillemyr (0-6 år).Et paradis for børn. I Lillemyr, er vores fornemmeste opgave, at skabe en god barnetilværelse, med plads til ro, fordybelse og udvikling. Dette gør vi ved kort og godt, at give plads til hvert barns individuelle behov, have tilstrækkeligt personale og bruge naturen i og omkring børnehaven. Som forældre, skal du have lyst til at være med i fællesskabet og engagere dig i Lillemyr. Vi er et børnehus for dine børn!
 • Hedelundvej 2, Stige
  5270 Odense N
  Vis ruteplan
  66 18 81...
  Vis nummer
  Åbent
  Stige Friskole er et sikkert og trygt skoletilbud med vægt på både det menneskelige og det faglige. Skolens værdier: Fællesskab-Læring-Ordentlighed-Trivsel. Der er én klasse på hver årgang. Der optages max 22 elever pr. klasse.
 • Østergade 65, Nørlem
  7620 Lemvig
  Vis ruteplan
  30 51 80...
  Vis nummer
  Børnebakken Sct. Georgsgården er en privat børnehave med plads til ca. 40 børn. Børnehaven ligger i Lemvigs bakker i et naturskønt område, med byens vuggestue som nabo. Vi har naturen på legepladsen og i slugterne omkring os. Samtidig er der kort afstand til søen og fjorden og de kulturelle muligheder, som Lemvig by giver os.
 • Byghøjvej 27, Bellinge
  5250 Odense SV
  Vis ruteplan
  65 96 22...
  Vis nummer
  For os på Kratholmskolen handler en god skole også om funktionelle bygninger, gode undervisningsmaterialer og dygtige lærere. Hvordan vi ser på dit barn, bliver afgørende for, hvordan vi senere underviser det og omgås det i hverdagen. Som forælder kan du forvente, at vi har tænkt os godt om, inden vi overhovedet tilbyder undervisning. Du kan også forvente, at vi fortæller, hvad vi har tænkt.
 • Kildegade 18
  8700 Horsens
  Vis ruteplan
  75 66 67...
  Vis nummer
  Sct. Ibs Skole er en kristen friskole hvilende på et katolsk grundlag, hvis kristne livssyn afspejles i dagligdagen på skolen. Vi arbejder på at skabe et levende og dynamisk miljø med forståelse for betydningen af samarbejdet med det omgivende samfund. Vi vil give eleverne færdigheder og livsglæde uanset deres baggrund og forudsætninger. I respekt for menneskers forskellighed er det vores mål at gøre eleverne til selvstændige, engagerede og ansvarsbevidste voksne. Kontakt os for mere info.
 • Bredgade 25E, 5. sal.
  1260 København K
  Vis ruteplan
  33 11 37...
  Vis nummer
  Udvikling af stærke, originale koncepter baseret på nøje analyser af sted og funktion er kernen i tegnestuens arbejde. Vi sammenfatter komplekse problemstillinger i enkle arkitektoniske greb, der med indlevelse og innovation kan løfte ordinære projekter til visionær arkitektur og skabe arkitektonisk merværdi.Tegnestuen er kendt for sin alsidighed og sine arkitektoniske ambitioner, og de fleste af tegnestuens opgaver er vundet i arkitektkonkurrencer.
 • Asylgade 30
  7700 Thisted
  Vis ruteplan
  99 17 17...
  Vis nummer
  Åbent
  På hovednummeret 99 17 17 17 er der omstilling til alle afdelinger. Du er også velkommen til at maile til os.
 • Ahornvej 10B
  7183 Randbøl
  Vis ruteplan
  75 88 30...
  Vis nummer
  Åbent
  I Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen står en fagligt velfunderet og engageret personalegruppe klar til at tage imod dit barn og give det de bedste vilkår for udvikling - hver dag. Vi arbejder ud fra et idrætspædagogisk grundlag. Intet barn skal være verdensmester. I stedet lærer vi barnet at mestre verden ud fra devisen: "Krop imiterer krop". Læs mere på vores hjemmeside.
 • Lillebjergvej 50
  7650 Bøvlingbjerg
  Vis ruteplan
  97 88 82...
  Vis nummer
  Åbent
  Bøvling Natur & Idrætsbørnehave & vuggestue i daglig tale Bøvling Børnehus, er en privat 0-6 års institution. Vi er et hus hvor man kan starte i vuggestuen og fortsætte i børnehave lige til man skal i skole. Det sker i et tæt samarbejde hele huset igennem. Omkring skolestart har vi et godt samarbejde med Bøvling friskole.
 • Nimdrupvej 2, Nimdrup
  8740 Brædstrup
  Vis ruteplan
  75 75 38...
  Vis nummer
  (3
  Bakkelandet er en oase, hvor børn fra 0-14 år dagligt næres med livsglæde, nysgerrighed, læring og samhørighed i et trygt og nærværende miljø af kompetente og anerkendende voksne. På Bakkelandet er barnet i centrum i små miljøer og får mulighed for at udfolde sin personlighed og lære i fællesskab med andre. Når de små børn skal gennem store skift fra vuggestue til børnehave og senere videre til skole, så foregår det trygt over lang tid, så barnet får tillid til skiftet.
 • Billesborgvej 59A
  4600 Køge
  Vis ruteplan
  56 63 07...
  Vis nummer
  Åbent
  Billesborgskolen er en lille skole med tid og plads til det enkelte barn. Skolen har en ambition om at være et sted, hvor der skabes gode rammer for at trives og for at lære. 10 års skolegang skal være en positiv og god oplevelse. Læs mere på hjemmesiden.
 • Gadelandet 18
  2700 Brønshøj
  Vis ruteplan
  34 10 34...
  Vis nummer
  Åbent
  Børnehuset LEO er en privat, integreret daginstitution, som er normeret til 46 børn i alderen 0-6 år. Der er stor diversitet i børnesammensætningen, og vi arbejder ud fra en anerkendende og inkluderende pædagogisk tilgang. Pædagogisk vægter vi et forpligtende fællesskab funderet på demokratisk forståelse, og vi arbejder målrettet med at understøtte børnenes sociale udvikling, ligesom vi har fokus på at understøtte børnenes alsidige, personlige udvikling og kognitive udvikling.
 • Rømersvej 61, Bolbro
  5200 Odense V
  Vis ruteplan
  66 14 06...
  Vis nummer
  (1
  Sct. Albani Skole er en katolsk skole med klare værdier. Vi har store faglige ambitioner i vores daglige arbejde og den enkelte elev betragtes som noget ganske unikt. Vi måler ikke barnet i forhold til andre elever, men fokuserer på en positiv udvikling for den enkelte. Som privatskole har vi mulighed for at præge prioriteringen af fagene, ændre på fagenes timetildeling, tilbyde yderligere fag, have tidligere sprogstart m.m. Vi tilbyder bl.a. kinesisk undervisning til 7., 8. og 9. klasse.
børnehave gav 3529 firmaer
Static map