Ruteplan

badværelser

gav 7 firmaer
Kort
 • Ndr. Strandvej 69, Tejn
  3770 Allinge
  Vis ruteplan
  29 43 76...
  Vis nummer
  Jakob Jensens Murerforretning kender sit murerhåndværk. Vi følger løbende med i udviklingen inden for byggeriet og kender de krav der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Vi løser alle former for bygge- og reparationsarbejde, så hvad enten opgaven er lille eller stor, giver vi garanti for hurtig, grundig og effektiv service. Vi overholder vores aftaler og efterlader ingen spor, andet et godt og veludført arbejde. Kontakt os i dag.
 • Sorøvej 72
  4295 Stenlille
  Vis ruteplan
  23 80 05...
  Vis nummer
  Vi er et professionelt gulvfirma, som løser en bred vifte af opgaver. Vi kan påtage os alle opgaver, ingen er for stor eller lille. Vi har over 30 års erfaring. Du er meget velkommen til at kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 23 80 05 37.
 • Hesteengen 22
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  29 64 91...
  Vis nummer
  Vi er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk!
 • Dalgasvej 5
  7100 Vejle
  Vis ruteplan
  26 79 33...
  Vis nummer
  Lukket
  Højen VVS & Blik er grundlagt i starten af 2004, og er et seriøst autoriseret VVS, kloak- og blikkenslagerfirma. Her er det altid "mester selv" der kommer ud og udfører opgaverne! Højen VVS & Blik udfører alt indenfor vand, varme og sanitet, gas-installationer samt godt gammeldags blikkenslagerarbejde. Kontakt os for yderligere inforation.
Din søgning på badværelser gav 7 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map