Om firmaet

Verdenskøkken og baggårdsstemning. Når du går gennem døren og kommer ind i Baggården22, bliver du mødt af afslappede rammer, god mad og dejlig stemning. Her bliver der langet frisklavede, delevenlige retter over disken, alt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
73 70 63...
Adresse

M.P. Bruuns Gade 22

8000 Aarhus C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Verdenskøkken og baggårdsstemning. Når du går gennem døren og kommer ind i Baggården22, bliver du mødt af afslappede rammer, god mad og dejlig stemning. Her bliver der langet frisklavede, delevenlige retter over disken, alt imens du kan følge med i, hvordan potter og pander blive taget i brug i det åbne køkken.I køkkenet nørder vi årstidens råvarer. På gulvet nørder vi dig og din oplevelse af Baggården22.

Vores menu

Vi serverer delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden. Der er ingen dikkedarer, ingen svinkeærinder og ingen store armbevægelser. Alle råvarer er nøje udvalgte og sammensat for at frembringe den mest optimale smag i hver enkelt ret.

Vi serverer med andre ord mad for enhver smag – også vegetarens. Har du laktose- eller glutenallergi, råder vi dig til at sige det i baren ved ankomst, eller alternativt skrive det i din booking, når du booker bord hos os.

Hos os får du kun vin, vi selv gider drikke

Vi elsker vin. Men vi ved også godt, at vin som udgangspunkt altid smager bedst, når det er i de rigtige rammer og i det rigtige selskab. Derfor har vi gjort en dyd ud af at finde vin, der passer til den gode stund, du skal have hos os.

Er du interesseret i at vide mere om vinen, så fortæller vi gerne om den. Hos Baggården22 har vi vin, så alle kan være med.

Baggården22s valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Baggården22

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

13

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Baggården22 findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Baggården 22 ApS

CVR-nr:

42700169

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

561010 Restauranter

Startdato:

22-09-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

73706303

73 70 63 03

7370 6303

73 706 303