Om firmaet

Velkommen til Bagsværd Dyreklinik. Vi er en moderne dyreklinik, der tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø. Bagsværd Dyreklinik har eksisteret siden 1930 og den nuværende ejer, Dyrlæge Anne...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 41 14...
Adresse

Skovdiget 2, st. sal. tv

2880 Bagsværd

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(2)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Velkommen til Bagsværd Dyreklinik. Vi er en moderne dyreklinik, der tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø. Bagsværd Dyreklinik har eksisteret siden 1930 og den nuværende ejer, Dyrlæge Anne Carlsson, har over 30 års erfaring fra smådyrspraksis. Vi bestræber os på at dit besøg, på klinikken, bliver så stressfrit for dit kæledyr, som overhovedet muligt.

Mere om os

Vores højeste prioritet er, at give klienter den bedste service og patienter den bedst mulige behandling under rolige og stressfrie forhold. Med kun én dyrlæge, som kender dit dyr særligt godt hele livet, får du større tryghed og dyrlægen kan bedre vejlede og behandle optimalt. Vi sætter normalt ½ time af til hver patient/klient i modsætning de 7-15 minutter, der er normen. Det koster ikke ekstra, men giver mere ro. Vi holder os ajour med nyeste tiltag indenfor familiedyrspraksis, bl.a. ved jævnlig deltagelse i efteruddannelse. Hermed kan vi rådgive bedst muligt til gavn for dyr og ejer.

Alt i alt er vores mål: professionel og omsorgsfuld behandling i trygge rammer. Annes motto er: "Dyrlæge for dyrenes skyld". Vi kan tilbyde medicinsk og kirurgisk behandling og har eget laboratorium, hvor vi kan udføre de mest almindelige tests på blod-, urin-, hud-, hår-, vævs- og afføringsprøver. Dit dyr kan blive ultralydsscannet, få tandbehandling og vi anvender også akupunktur og guldimplantation (Anne er certificeret hos IVAS og DMSfA og har undervist andre dyrlæger og læger i teknikkerne).

Vi har også et bredt udvalg af kvalitetsfoder, sunde kosttilskud og andre dyreartikler på klinikken. Du er meget velkommen til at komme forbi og få et par gratis foderprøver til din hund eller kat. Det er bedst at ringe i forvejen, da du ellers risikerer at gå forgæves, hvis dyrlægen er i sygebesøg.

Vi har desuden et meget fint samarbejde med specialister, så hvis dit dyr skulle have behov for specialhjælp, vil du blive henvist til den rette.

Du er meget velkommen til at ringe med spørgsmål om pasning, pleje, fodring og hvad der ellers falder dig ind om dit nuværende - eller kommende dyr.

Åbningstider

Ring venligst i forvejen, hvis du ønsker at købe foder eller andet til dit dyr, da dyrlægen kan være i sygebesøg eller på kursus og klinikken kan være lukket i en kortere periode.

Klinik for kæledyr

Vi er en moderne smådyrsklinik, der tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø.

Bagsværd Dyreklinik har eksisteret i over 80 år (siden 1930) og nuværende ejer, Dyrlæge Anne Carlsson, har over 30 års erfaring fra smådyrspraksis.

Vi behandler alle familiedyr.

De fleste af vores kunder er fra Bagsværd, men vi ser flere og flere fra mange af de omkringliggende byer, bl.a.:

- Buddinge

- Farum

- Hareskoven

- Herlev

- Lyngby

- Søborg

- Værløse

Bagsværd Dyrekliniks valgte links

Bedømmelser

N

N. Hansen

Mere end et år siden

Min kat blev fejlbehandlet på en anden dyreklinik i Bagsværd. Da den ikke blev rask, efter flere besøg hos dyrlægen,...

D

D. Pedersen

Mere end et år siden

Jeg har, over en længere årrække, benyttet mig af Bagsværd Dyreklinik. Dyrlæge Anne Carlsson er fagligt meget...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bagsværd Dyreklinik

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bagsværd Dyreklinik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bagsværd Dyreklinik v/Anne Carlsson

CVR-nr:

27585388

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

01-03-2004

Ledelse/Administration
Anne Carlsson

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

44411441

44 41 14 41

4441 1441

44 411 441