Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
87 42 51...
Adresse

Barfredsvej 83

9900 Frederikshavn

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Lignende virksomheder i nærheden

Per Simmelsgaard

L.P. Houmøllers Vej 23

Om os

Bandagist Centret er et af Danmarks største bandagerier og er udelukkende ejet af bandagister. Vi er eksperter i speciallavede kropsbårne hjælpemidler og laver proteser, ortoser, ortopædisk fodtøj og fodindlæg. I vores afdelinger med brystprotesecenter, finder du også et stort udvalg af brystproteser og lingeri til brystopererede. Bandagist Centret har mere end 50 års erfaring og har klinikker i Jylland og på Fyn. Konsultation efter aftale.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

87425100

87 42 51 00

8742 5100

87 425 100

87425102

87 42 51 02

8742 5102

87 425 102