Om BBN Nordic ApS

Med bygningen som omdrejningspunkt har BBN Nordic specialiseret sig i rådgivning, salg og installering af løsninger der hjælper virksomheder med at løse og optimere problematikker omkring indeklima og arbejdsmiljøet. Med mere end 30 års erfaring besidder BBN Nordic i dag et dybdegående kendskab til alle produktområder, som afspejler sig i en professionel og troværdig rådgivning og kommunikation til markedet.

Generel beskrivelse

BBN Nordic udfører alle typer projekter til bygningstyper i hele Danmark fra lokationer i henholdsvis København og Fredericia. Et team af egne autoriserede montører sikrer korrekt og ensartet høj kvalitet af det udførte arbejde, som der efterfølgende udstedes garanti på.

Udover udførsel af projektarbejde indenfor sol-og sikkerhedsfilm, dekorations folier, indvendig solafskærmning og måtteløsninger leverer BBN Nordic en lang række industrielle produkter til professionel brug, primært fra 3M og Tesa. Dette sortiment omfatter bl.a industrielle tapes og klæbestoffer, slibe produkter, personlige værnemidler og sikkerhedsudstyr samt rengøringsprodukter.

BBN Nordic samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter som tilbyder en lang omfattende garanti.

Billedgalleri

  • BBN Nordic ApS Lim, klæbemidler, Rødovre - 1
  • BBN Nordic ApS Lim, klæbemidler, Rødovre - 2
  • BBN Nordic ApS Lim, klæbemidler, Rødovre - 3
  • BBN Nordic ApS Lim, klæbemidler, Rødovre - 4
  • BBN Nordic ApS Lim, klæbemidler, Rødovre - 5
  • BBN Nordic ApS Lim, klæbemidler, Rødovre - 6

Alternative nummerformater

3646841636 46 84 163646 841636 468 416