Om Bbp Arkitekter A/S

Om BBP Arkitekter A/SBBP Arkitekter brænder for at skabe bæredygtig holdbar arkitektur både kunstnerisk og teknisk. Vi tilstræber en rumlig og tektonisk klarhed der forløser den funktionelle opgave med fornyet energi og troværdighed.

Yderligere information

Gennem bearbejdning af projekterne sker en forenkling, så det væsentlige træder tydeligt frem. På den måde bliver vores huse karakterfulde, rationelle og bygbare.

Når vi tegner projekter, tænker vi altid: Hvad kan bygningen give tilbage til omgivelserne? Det gælder både når det er huse i byen og i landskabet.

Vi tror på parløbet mellem erfaring og nysgerrighed og investerer vores faglige integritet i at skabe kvalificeret arkitektur. Vi søger at indskrive bygningen en større fortælling, der giver betydning til både bygningen og stedet. Fortællingen tager udgangspunkt i konteksten og funktionen. Vi analyserer stedets potentiale og føjer nye lag til det eksisterende, hvor det nye udfordrer det gamle, så inspirerende nye helheder dannes.

Vi arbejder bevidst med at udvikle bæredygtigheden i projekterne, både DGNB certificering, Svanemærket, genanvendelige materialer mv. Særligt har vi fokus på at reducere bygningernes CO2 aftryk, og har erfaring med projektering af CLT elementer.

En god dialog med bygherre og brugere er afgørende for en inspirerende proces og et vellykket resultat. Vi lytter før vi tegner - og er omhyggelige med at sætte ord på vores arbejde og inkludere vores kunder i udviklingen af vores fælles projekter.

BBP Arkitekter blev etableret i 1992. De fleste af vores op­gaver er vundet i arkitekt­konkurren­cer og efterfølgende præmieret eller publiceret i fagtidsskrifter.

Bbp Arkitekter A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 1
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 2
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 3
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 4
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 5
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 6
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 7
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 8
  • Bbp Arkitekter A/S Arkitekt, København - 9

Bbp Arkitekter A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

BBP ARKITEKTER A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

28-02-2001

CVR-nr:

25952561

Selskabskapital

700000

Omsætning

-

NACE-branche

711100 Arkitektvirksomhed

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Eva Jarl Hansen

Bestyrelsesformand

Ebbe Thyge Wæhrens

Bestyrelsesmedlem

Eva Jarl Hansen

Bestyrelsesmedlem

Lise Sehested Wingstrand

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

9,58 %

Antal ansatte

16