Se på kort

behandling 6400 

gav 15 virksomheder i dette område

Kær Bygade 726400 Sønderborg
logo

Afspændingspædag Gitte Bonde Korning tilbyder individuel behandling i afspænding og psykomotorik. Jeg tilbyder individuel kropsbehandling i afspænding, undervisning samt vejledning/kurser i dybdeafspænding, kropsbevidsthed, meditation samt stresshåndtering. Jeg brænder for formidling af sammenhængen mellem krop, sind og psyke, og hvordan vi med fordel kan bruge bl.a. kroppens ressourcer til at realisere vores største potentialer samt at skabe mening og sammenhæng i vores liv.

Holger Drachmanns Gade 2, 2. sal., 2 sal. sal.6400 Sønderborg
logo

Genskab dit fokus med Alice Heilesen, der er metakognitiv terapeut med interesse i angst, stress og depression. Med metakognitiv terapi hjælper hun mennesker med at fjerne fokus fra de ting, der hæmmer, og flytte det til de ting, der styrker og udvikler. Behandlingen udføres med et udgangspunkt i et meget holistisk syn på, hvordan krop og sind behandles bedst som en helhed. Du bydes varmt velkommen i klinikken, der har hjemme i rolige professionelle omgivelser for enden af gågaden i Sønderborg.

Læge- og skadevagten i Region Syddanmark træffes på 70 11 07 07. Lægevagt: Hverdage kl. 16-08. Hele døgnet lørdag, søndage og helligdage. Skadevagt: Alle dage hele døgnet.

Kolonivej 14293 Dianalund
logo

Firmaet ligger i Dianalund og tager også imod kunder fra 6400.

Filadelfia er Danmarks eneste specialiserede hospital for mennesker med epilepsi. Vi har kompetente medarbejdere med hjertet på rette sted, som yder højt specialiseret udredning, behandling og rehabilitering til mennesker med epilepsi og erhvervet hjerneskade. Patienter kommer fra hele landet til Filadelfia og henvises via egen læge, speciallæge eller hospitalsafdeling. Filadelfias Center for Neurorehabilitering har 24 specialiserede sengepladser til mennesker med erhvervet hjerneskade.

Sottrupskov 26400 Sønderborg
Damgade 71A6400 Sønderborg
Kastanie Alle 156400 Sønderborg
Snogbæk Nederby 196400 Sønderborg