Om Bendix Biler ApS

Hos Bendix Biler har vi mange års erfaring med køb og salg af brugte biler, herunder import og eksport. Vort speciale er Mercedes, men vi handler med og servicerer alle bilmærker. Ydermere kan vi sammen med vores samarbejdspartnere tilbyde både leasing og finansierings tilbud på vores biler.

Velkommen

Vi er et travlt bilhus, der prioriterer høj kvalitet og personlig kontakt med vore kunder og leverandører.

Bendix Biler har eksisteret i Hørsholm siden 1995. De første 12 år i et mindre værksted, som vi voksede fra og flyttede i foråret 2007 til større faciliteter på Kærvej 21.

Bendix Biler består af bilsalg og værksted, og vores speciale er inden for Mercedes, Audi og Volkswagen.

Vi servicerer og reparerer stort set alle bilmærker. Derudover udfører vi dækskift (herunder dækopbevaring), professionel klargøring af biler samt skadesarbejde. De specialopgaver, som vi ikke selv udfører (eksempelvis lakarbejde), løser vi ved hjælp af gode underleverandører og samarbejdspartnere i lokalområdet.

Vi udfører opdatering af motorstyreenheden som giver din bil mere moment og hk, og vi tilbyder også ombygning af din bil. F.eks spoilersæt, interiør, ombetrækning af læderstue osv. kun fantasien sætter grænser.

Vi prioriterer den personlige kontakt med både kunder og leverandører og har et godt netværk med de andre bilhuse i vort område. Vi er et travlt bilhus med mange opgaver, men vi forsøger altid at finde tid og plads til akutte opgaver. Vore kunder tæller både private, firmaer og det offentlige.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Bendix Biler ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

BENDIX BILER ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

02-12-2011

CVR-nr:

34077142

Selskabskapital

80000

Omsætning

-

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Ledelse/Administration

Direktør

Michael Bendix Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

5 831 tkr

Afkastningsgrad

7,93 %

Antal ansatte

9