Om firmaet

Vi er en del af den frivillige kæde Møblér, som tilbyder et bredt udvalg af møbler. Fordelen ved Møblér-kæden er, at butikken hele tiden tilbyder møbler, som er aktuelle, prisstærke og i god kvalitet. Møbelbutik i centrum af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 64 36...
Adresse

Vejlevej 79

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er en del af den frivillige kæde Møblér, som tilbyder et bredt udvalg af møbler. Fordelen ved Møblér-kæden er, at butikken hele tiden tilbyder møbler, som er aktuelle, prisstærke og i god kvalitet. Møbelbutik i centrum af Horsens - stort udvalg og ekspertise.

Møbler i Horsens

Vores møbelbutik, Møblér i Horsens, er en familievirksomhed, der blev etableret tilbage i 1976 af Bent og Andrea Nielsen. Den lokale møbelbutik bliver i dag driftet af søskendeparret Jesper og Britta, der værner om at give den ultimative kundeoplevelse for alle de besøgende i butikken.

Hos Møblér stiller vi høje kvalitetskrav til alle vores leverandører og samarbejdspartnere, når vi leder efter nye møbler og boligtilbehør til vores sortiment. Vi har derfor kun et udvalg fra de bedste danske og udenlandske producenter, som selv stiller høje standarder for deres produkter. Det betyder, at du får et produkt i dets bedste kvalitet for pengene, og som holder i mange år frem.

Bents Møblers valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bents Møbler

Omsætning

5 829 tkr

Afkastningsgrad

16.77 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bents Møbler findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BENTS MØBLER A/S

CVR-nr:

20141387

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

475910 Møbelforretninger

Startdato:

25-06-1997

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

75643666

75 64 36 66

7564 3666

75 643 666