Ruteplan

bestille teoriprøve

gav 2187 firmaer
Kort
  • Kastanievej 24
    6520 Toftlund
    Vis ruteplan
    23 93 88...
    Vis nummer
    De fleste tager kun ét kørekort i deres liv. Det er vigtigt at du vælger en køreskole med god undervisning. Go-Driving gør meget ud af trafikforståelse, så du er klædt godt på til at færdes sikkert i trafikken. Mange køreskoler bruger computerundervisning, men en computer kan ikke undervise. Du kan ikke stille spørgsmål, og den kan ikke se, om du har forstået det rigtigt. Computerundervisning må således ikke stå alene. Det skal foregå som holdundervisning, hvilket prioriteres højt hos Go-Driving
  • Vipperødgårds Alle 15
    4390 Vipperød
    Vis ruteplan
    40 62 26...
    Vis nummer
    Vipperød Køreskole tilbyder køreskoleundervisning i alle kategorier, både i forbindelse med ny- og generhvervelse. Vores dygtige kørerlærere underviser i teori, manøvrebane, praktisk køreteknik og har en pædagogisk tilgang til undervisningen, så du føler dig tryg under hele forløbet. Vi tilbyder så vidt muligt samme kørelærer fra start til slut og tilrettelægger undervisningsforløbet, således det passer ind i din hverdag. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os.
  • Bredgade 66A, Glyngøre
    7870 Roslev
    Vis ruteplan
    97 73 12...
    Vis nummer
    At tage kørekort er ikke nogen hverdagsbegivenhed. Netop derfor er det vigtigt at vælge den rigtige køreskole, der opfylder kravene til et godt uddannelsessted. Tænk på at kørekortet gælder resten af livet, hvis du ellers passer godt på det, så det er vigtigt at få lært tingene rigtigt helt fra starten. Hos os kan du være sikker på få en seriøs undervisning. Læs nærmere på vores hjemmeside eller kontakt os for yderligere information.
  • Søndergade 19C
    8600 Silkeborg
    Vis ruteplan
    20 87 76...
    Vis nummer
    Skal du tage kørekort? Kim Bentzen's Køreskole sørger for, at du får al undervisningen, både teori, praktisk kørsel og ikke at forglemme det lovpligtige færdselsrelaterede førstehjælpskursus. Har du spørgsmål, eller ønsker du at aftale en startdato for teoriundervisning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også tilmelde dig online på vores hjemmeside.
  • Fruegade 19
    4900 Nakskov
    Vis ruteplan
    28 97 12...
    Vis nummer
    Få dit kørekort hos os. Vi tilbyder både kørekort til bil, trailer og generhvervelse. Ring til os og hør nærmere.
  • Vemmeløsevej 35, Vemmeløse
    4261 Dalmose
    Vis ruteplan
    40 87 87...
    Vis nummer
    Velkommen til Dalmose Køreskole. Kontakt os for nærmere information. Medlem af Dansk Kørelærerunion.
  • Jernbanegade 13
    7000 Fredericia
    Vis ruteplan
    20 21 33...
    Vis nummer
    Skal du have kørekort vil Kurts Køreskole i Fredericia være et godt valg. Vi har en beståelsesprocent der ligger over landsgennemsnittet. Kurts Køreskole har valgt at undervise eleverne gennem personlig undervisning og ikke ved at eleverne får lov til at sætte sig hen til en computer og selv arbejde sig gennem de forskellige lektioner. Vi mener stadig at denne undervisningsform er den mest hensigtsmæssige og vi er overbeviste om, at vore elever får mere ud af undervisningen på denne måde
  • Rypevej 5, Kongsted
    4683 Rønnede
    Vis ruteplan
    20 68 26...
    Vis nummer
    Marianne's Køreskole ligger både i Vordingborg og i Rønnede. Der tages stort hensyn til den enkelte elev både mht. indlæring samt planlægning af kørsel, så man ikke skal holde fri mere end højst nødvendigt, for at tage køretimer. Denne køreskole har eksisteret i over 19 år og har en god beståelsesprocent, og her er der undervisning af en kvindelig kørelærer. Det er der mange som foretrækker, da der vil være stor tålmodighed med den enkelte.
  • Borgergade 23
    8700 Horsens
    Vis ruteplan
    40 22 62...
    Vis nummer
    (2
    Køreskole i Horsens med gode priser og god undervisning - og så er vi den mest avancerede køreskole i byen med elektroniske lektionsplaner, så du hele tiden på din mobil kan følge med i, hvornår du har undervisning og vi har aftalt, at du skal køre.Du får også en e-mail reminder her gang.
  • Søndre Jernbanevej 22, st. sal. tv
    3400 Hillerød
    Vis ruteplan
    53 40 04...
    Vis nummer
    Leder du efter en køreskole eller kørelærer i Hillerød, hvor du kan tage kørekort, så er HillerødMidt Køreskole det oplagte valg. Vi er din Personlige kørelærer hele vejen igennem til du står med dit kørekort. Du har den samme kørelærer til teoriundervisning, manøvrebane, køreteknisk anlæg, kørsel på vej og til køreprøven.
  • Markedsvej 4
    9600 Aars
    Vis ruteplan
    29 10 40...
    Vis nummer
    Hos os får eleverne en god og sund holdning til trafikken, når de tager kørekort. Vi ligger stor vægt på eleven får mest mulig ud af vores undervisning, så derfor har vi altid personlig undervisning i teorilokalet, hvor den enkelte elev er i fokuss. Vi forsøger at tilrettelægge kørselsundervisningen, efter elevens nuværende niveau og evner.
  • Håndværkervej 2
    6623 Vorbasse
    Vis ruteplan
    21 42 47...
    Vis nummer
    Skal du have kørekort for første gang eller har du mistet kortet og har brug for at generhverve det vil Smedegaards Køreskole i Lindknud og Vorbasse være det ideelle valg. Vi har en beståelsesprocent der ligger væsentligt over landsgennemsnittet.
  • Industrimarken 4
    3300 Frederiksværk
    Vis ruteplan
    26 13 44...
    Vis nummer
    Køreskole med pædagogisk tilgang. Tag dit kørekort i det tempo, der passer dig. Ring i dag.
  • Jegstrupvej Vest 89
    8800 Viborg
    Vis ruteplan
    40 18 26...
    Vis nummer
    (1
    Flemming Papes Køreskole har været kørelærer siden 1981, og jeg er uddannet til alle kategorier. Min målsætning er at uddanne eleven til at blive en god og ansvarsbevidst bilist. Hos Flemming Papes Køreskole kan du både tage kørekort til bil og trailer i Viborg. Det er vigtigt for mig, at du efter at have fået dit kørekort, er tilfreds med undervisningen og er i stand til at kunne klare dig selv som sikker bilist.
  • Jernbanevej 24 I gården
    4230 Skælskør
    Vis ruteplan
    20 94 10...
    Vis nummer
    Vi tilbyder professionel undervisning i teori, manøvrebane, køreteknik og køretimer til bla. B kørekort, trailerkørekort, rutine timer og generhvervelse . Du får så vidt muligt samme kørelærer, fra start til slut. Kontakt os for yderligere information. Selve køreskolen er beliggende på Jernbanevej 24, men direkte adgang til køreskolen er via gården.
  • Vandværksvej 23, Bangsebro
    4800 Nykøbing F
    Vis ruteplan
    61 77 22...
    Vis nummer
    Trailerkort (B/E) samt generhvervelse. Er du en af de heldige, der kan påbegynde at tage kørekort, eller har farten været for høj, så du skal til generhvervelse? Priers køreskole klare opgaven. Kort sagt: Har du brug for kørekort? Ring til Priers køreskole. Se hjemmesiden for næste holdstart. Skal du godkendes til kørsel med automatgear/eller generhverelse med automatgear, er vi køreskolen hvor vi har bil med automatgear.
  • Hovvej 87
    3060 Espergærde
    Vis ruteplan
    40 55 24...
    Vis nummer
    Bedst fra start - få kortet i en fart! Hos Søgaards Køreskole kan du tage bilkørekort, taxikørekort, generhvervelse, rutinetimer samt kontrollerende prøver. Kontakt os for yderligere information.
  • Vesterskovvej 42
    8370 Hadsten
    Vis ruteplan
    86 98 34...
    Vis nummer
    Skal du have kørekort til personbil? Så er Jettes Køreskole stedet at komme hen. Vi har en række gode pakketilbud, hvor du får en fordelagtig pris og en undervisning, der er tilrettelagt efter din kalender. Vi lægger vægt på at give en professionel og personlig undervisning, der tager hensyn til, at alle mennesker er forskellige- også når de færdes i trafikken. Vi klæder dig på til at bestå både teoriprøve og køreprøve med glans, så du hurtigst muligt kan komme ud på vejene.​
  • Vestergade 85
    7770 Vestervig
    Vis ruteplan
    40 21 20...
    Vis nummer
    Skolevognen har det mål at give dig som elev kvalitetsundervisning i alle faser af køreuddannelsen. Teoriundervisningen bliver afholdt som klasseundervisning, hvor du som elev har mulighed for at stille spørgsmål og få svar med det samme. Den praktiske del af undervisningen vil hovedsagelig foregå enkeltvis. Både i den teoretiske og den praktiske undervisning vil jeg som kørelærer vejlede den enkelte elev ud fra dennes behov.
  • Åvej 1
    9300 Sæby
    Vis ruteplan
    20 87 63...
    Vis nummer
    Skal du erhverve eller generhverve kørekort til bil eller motorcykel, så er Sams køreskole stedet for dig. Vi sender dig sikkert ud i trafikken til rimelige priser. Ring for nærmere information eller besøg vores hjemmeside.
  • Søndergade 24
    6600 Vejen
    Vis ruteplan
    50 73 21...
    Vis nummer
    Vejen Køreskole synes vi at det er vigtigt, at du får nogle gode informationer inden du starter på køreundervisningen. Derfor kan du bl.a. finde en udførlig prisliste der fortæller dig hvad et kørekort koster. Det vi kan tilbyde dig er et sjovt og spændende forløb, hvor du grundigt bliver lært om, hvad det vil sige at køre bil, og ikke mindst huske det bagefter. Det er et tæt samarbejde mellem elev og lærer at tage kørekort, og vi vil gøre vores til at det ikke bliver kedeligt!
  • Kogsbøllevej 50B, Kogsbølle
    5800 Nyborg
    Vis ruteplan
    40 35 93...
    Vis nummer
    Åbent
    Hos Kørelærer Marlene Nordam kan du tage kørekort til personbil, trailerkørekort og du kan generhverve dit kørekort. Kontakt mig idag og hør hvad jeg kan gøre for dig.
  • Jernbanegade 39
    4800 Nykøbing F
    Vis ruteplan
    40 89 90...
    Vis nummer
    Vi er et professionelt og veluddannet team, som står til rådighed når du vælger Bilkøreskolen. Vi underviser udelukkende til bil, som vores navn antyder og har yderligere specialiseret os i førstegangs-erhvervelse. Vi tilbyder også undervisning på engelsk. Vi er medlem af "Danske Kørelæreres Landsforbund". Din garanti for høj faglig kvalitet. Det er en fornøjelse at byde dig velkommen hos Bilkøreskolen.
bestille teoriprøve gav 2187 firmaer
Static map