Se på kort

beton hillerød 

gav 1019 virksomheder i dette område

PEJ Entreprise ApS

Bombakken 593320 Skævinge
logo

PEJ Entreprise har eksisteret siden 2005 og beskæftiger ca. 55 ansatte. Vi har vores ekspertise på jord,- og betonarbejde samt betonelementmontage og håndterer alt fra hovedentrepriser til fagentrepriser. Vi henvender os primært til erhverv og kører hovedsageligt i hovedstadsområdet. Ring gerne for en snak om, hvordan vi kan assistere dig i dit byggeprojekt.

Murermester Claus Davidsen ApS

Postmosen 23400 Hillerød
logo

Vi er ærekære og pertentlige ned til allersidste fuge, og vores arbejde har kun ét mål: du skal være tryg ved det, vi leverer. Også på sigt. Så enkelt er dét. Vi stiller krav til vore egne arbejdsvilkår, og vi stiller krav til vore partneres - fx arbejder vi kun sammen med faguddannede håndværkere.

Erik Andersen ApS

Stæremosen 283250 Gilleleje
logo

Firmaet ligger i Gilleleje og tager også imod kunder fra Hillerød.

Med 100 års erfaring inden for murer-, kloak-, og betonfaget kan vi tilbyde kvalitetsarbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi udfører alt fra den lille reparationsopgave til hovedentrepriser. Vi er medlem af Dansk Byggeri og dermed dækket af Byg Garanti.

Det' Mureren Jesper Nørager ApS

Lukket

Toftevej 333250 Gilleleje
logo

Firmaet ligger i Gilleleje og tager også imod kunder fra Hillerød.

Murermester med mange års erfaring. Vi leverer alt indenfor dit private byggeprojekt. Udskiftning af fuger i dit murværk. Facaderenovering. Efterisolering. Vi leverer også til erhverv.

F. O. Entreprise & Kloak ApS

Ramløsevej 293200 Helsinge
logo

Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra Hillerød.

Velkommen til F.O. Entreprise & Kloak. Vi gør hele fundamentet klart, inden dit nye hus skal bygges. Alt i kloakarbejde, minirensningsanlæg, nedsivningsanlæg, gravearbejde og drænarbejde udføres. Altid til tiden, og altid til en fair pris. Kontakt os gerne, og så skal vi være din samarbejdspartner, i alt du skal have udført.

Wewers Beton A/S

Centervænget 19, 2. sal.3400 Hillerød

Modulo Systems ApS

Slotsgade 65B3400 Hillerød

Unicon A/S

Falkevej 183400 Hillerød

TrappeManden ApS

Lukket

Slangerupvej 5B3550 Slangerup
logo

Trappemanden Aps har eksisteret med mig som direktør siden år 2006. Hos os er vi specialister i at fremstille trapper og sætte dem op. Vi fokuserer udelukkende på kvalitetstrapper af træ og firmaets tømrer er specialister i at få det optimale ud af funktion, form og design. Jeg kommer personligt ud til kunden og måler op, hvorefter vi sammen udarbejder den bedst mulige trappeløsning.

Madsbøll Haver AS

Lukket

Hulvejen 183400 Hillerød
logo

Uddannede anlægsgartnere, tilbyder rådgivning, Vi arbejder både for private og for erhverv i hele nordsjælland og det nordlige København

Cwn Facade ApS

Bomose Alle 133200 Helsinge
logo

Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra Hillerød.

Jeg har været murer i ca. 30 år, og tager opgaver ind i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er pt. 3 murere + snarlig lærling. Vi udfører alle former for murerarbejde. Vores præferencer ligger i facaderenovering - vi er også eksperter i fugtsikring af kældre med multiportsystem.Jeg holder til i Helsinge, Nordsjælland. Jeg har traditionelt udført opgaver bl.a. Nordsjælland, København, Storkøbenhavn mm.

Bent V. Nielsen A/S

Bomose Alle 13200 Helsinge
logo

Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra Hillerød.

BVN A/S er en moderne entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring i anlægsarbejde. Herunder stor erfaring i etablering af vejanlæg, kloaker, belægninger, samt i genopretning af naturområder etc. Med vores store erfaring og dygtige medarbejderstab, kan vi tilbyde høj kvalitet i udførelse af såvel store som mindre anlægsopgaver i hele Hovedstadsregionen. Korte interne kommandoveje giver os muligheder for at træffe hurtige beslutninger, når der er brug for det.

Jesmig Brønddæksler ApS / Jesmig Group ApS

Lukket

Engvej 233330 Gørløse
logo

Jesmig Brønddæksler - Unikke brønddæksler tilpasset dine behov - nem og smuk løsning. Vi har fornøjelsen af, at præsentere dig for et praktisk og moderne alternativ til de traditionelle dæksler. Jesmig Brønddæksler® har et flot og neutralt design. Takket være afløbsristenes praktiske belægning er det stort set umuligt for affald og visne blade at trænge ned, hvilket minimerer risikoen for tilstopning.

Hhm Ejendomme ApS

Gefionsvej 6B3400 Hillerød

Murermester Frank Møller Jensen

Harløsevej 1833400 Hillerød

Sert Ejendom ApS

Roskildevej 1193400 Hillerød

Søren Bernt Nielsen A/S

Herredsvejen 23400 Hillerød

Lokal Hjælp

Klokkestøber Vej 6, 2. sal. tv3320 Skævinge

Murermester Just Jensen

Sommersvej 83400 Hillerød

Nordsjællands Diamantboring ApS

(5)

Kirkestræde 153550 Slangerup

BCM Byg

Byvej 25A3320 Skævinge

Murermester Carsten Andersen

Baunevænget 883480 Fredensborg

Byggeselskabet Maj ApS af 1997

Bøllemosevej 93550 Slangerup

Stark Enterprise

Store Lyngbyvej 41B3320 Skævinge

Brdr. Jørgensen

Frederiksværksgade 1683400 Hillerød